Najteži seksualni položaj koji ženama donosi rajski orgazam

Pravi je izazov zadržati iskru u seksu nakon dugogodišnje veze. Probali ste sve, znate njegove navike, čak i pojam “spontani sex” više gotovo da i ne postoji jer znate kada i kako vas gleda…i što je sljedeće.

Raznolikost u seksu može doći na mnogo različitih načina – nova mjesta, nova iskustva i novi položaji. Jedan od najtežih seksualnih položaja je:

Naopako

Ovo je položaj koji će joj donijeti nezaboravan orgazam, a razlog leži u tome što joj krv ide u glavu, a osjećaj orgazma je jači.

Kako radi?

Žena bi trebala leći na leđa na tlo i položiti ruke na pod. Zatim treba ustati kao za pozu svijeće, ali razlika je u tome što treba saviti noge u koljenima.

(Ako želite izbjeći ozbiljne ozljede, obavezno stavite više jastuka na pod)

Muškarac se smjestio iznad nje, prišavši joj uz rame. Rukama treba držati njezine noge i pripaziti s intenzitetom penetracije jer su moguće ozbiljne ozljede vrata!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki