5 znakova da vas vara

Varanje je jedan od naših najvećih strahova i teško se nosimo s osjećajem da nešto nije u redu. Obično smo pretjerano sumnjičavi, što je ono što tjera našeg partnera da nas na kraju prevari.

1. Postavio je lozinku, a ne svoj telefon

Ako nije osoba od tehnologije i često mu ispusti telefon, a da i ne primijeti, a odjednom mu se na telefonu pojavi lozinka – ima što skrivati. Jedva da je iznenada postao paranoičan zbog toga što ga je netko ukrao.

2. Promijenite svoje navike izlazaka

Duge večeri kod kuće, gledanje filmova i druženja više nisu što su nekad bili. Stalno ima nešto za raditi u noćnom izlasku i čini se da mu je potrebno malo vremena sa svojim prijateljima. I zašto tako odjednom?

3. Stalno se odjaviti s Facebooka

Iznad svega, bio je vrlo opušten i nikada nije imao potrebu odjaviti se sa svog Facebook računa. Međutim, pristup je sada potpuno zabranjen i ne dopušta vam ulazak nigdje.

4. Više se nokautira kad izađe sam nego kad izađe s tobom

Postoji netko drugi zbog koga želi dobro izgledati, a s tobom mu je ugodno izaći u trapericama i majici kratkih rukava. Ne trudi se obući za tebe, pa ima nešto pokvareno.

5. Manje pričajte o općim planovima

Vaši najbliži opći planovi su ono što ćete raditi sljedeći vikend. Nije planirao vikend negdje, ni gdje ćeš ti biti na godišnjici, ni na bilo kojem rođendanu.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki