10 stvari koje bi svaka žena trebala učiniti prije nego što ima djecu




Fotografija: iStock/Gulliver

Postati majka jedna je od najboljih stvari u životu svake žene. Ali uz radosti i dobre emocije dolaze besane noći, ali i brige. Dakle, postoji nekoliko stvari koje morate učiniti prije nego mali čovjek dođe na svijet. Jer tada ćete samo poželjeti da ste ih učinili ranije.

1. Krenite na spontano putovanje

S djetetom je sve super isplanirano – od toga što će jesti idućih dana do toga u koje vrijeme treba spavati. Dakle, dok još nemate malog oko kojeg ćete stalno planirati vrijeme, maksimalno iskoristite spontanost kada su putovanja u pitanju.

2. Krenite u avanturu

Dodatne bodove dobivate ako je riječ o nedostatku vode i struje te velikoj dozi adrenalina.

3. Duga večera

Bez brige da ćete morati nahraniti nekog drugog, promijeniti mu pelene ili ga staviti na spavanje. Samo vi i vaši prijatelji – nema vremenskih ograničenja, jer na kraju postaje najzanimljivije.

4. Ostati budan cijelu noć

Ne treba ga brkati s nespavanjem svake noći, nešto što će vam biti vrlo poznato kada vaša beba stigne. Zato se zabavljajte bez grižnje savjesti dok možete.

5. Otvorene police

Bez brige da bi vaše dijete moglo podići ili razbiti nešto što ne bi smjelo. Nema ograničenja u interijeru doma.

6. Eksperimentirajte sa šiškama

Kad mali dođe, bit će teško naći vremena za odlazak kod frizera svaki mjesec.

7. Pobrinite se za svoje probleme

Ako postoje stvari koje vas muče i ne daju vam mira, najbolje ih je riješiti dok ste još sami. Ako je potrebno, posjetite dobrog psihoterapeuta.

8. Stvarno cijenite svoje tijelo

Nakon što rodite, gledat ćete svoje fotografije i reći si: “Kakav sam ja bio super komad!”. Zato uživajte u onome što imate, jer malo je sretnica čija trudnoća nimalo ne utječe na njihov organizam.

9. Strastveno se seksajte više od dva puta tjedno

Bez brige da bi vaše dijete moglo iznenada uletjeti u sobu jer je imalo noćnu moru i želi spavati s vama.

10. Spavanje

I to puno, jer nakon poroda to će biti prvo što sanjate svaku noć.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki