Ah! Ova odijela iz Maskiranog pjevača korištena su i u inozemstvu

Trenutna sezona od Maskirani pjevač je u punom jeku i svaki tjedan saznajemo nešto više o tome tko je u prekrasnim odijelima. No jeste li znali da su se neka od ovih odijela koristila i u inozemstvu?

Maskirani pjevač

Uspjeh od Maskirani pjevač sigurno neće privući pozornost kreatora programa. Pripreme se odvijaju u potpunoj tajnosti, a očekivanja od odijela su sve veća. Ova odijela nisu jednostavno napravljena i koštaju mnogo novca. Priča se da je RTL potrošio stotine tisuća na program. I to ne čudi, kada se uzme u obzir da je u programu sve moguće. Od morža koji pleše do simpatične gumene patke, sve je pokriveno.

U inozemstvu

Ove sezone upoznajemo se između ostalih s Morskom zvijezdom, Disco kuglom i Jelenom. Ali pogodite što? Ova spektakularna odijela viđena su i u inozemstvu. Jelen je već bio izložen u Engleskoj ranije ove godine. Došao je pjevač Svih svetih Natalie Appleton izvan paketa.

Još nije poznato tko je u odijelu Jelena u Nizozemskoj.

Također smo vidjeli dobro poznate ličnosti kako paradiraju pozornicom u Njemačkoj. Disko kugla i Morska zvijezda tamo su već bile izložene početkom prošle godine.

U Nizozemskoj se već zna tko je bio u ova dva odijela: Hans van Breukelen i Britt Dekker.

Skupa odijela

Razumljivo je da se odijela svako malo recikliraju. Svake sezone postoje spektakularna odijela, koja zahtijevaju dosta priprema. Kreatori stoga moraju platiti prilično malo novca za kostime. Bivši kandidat Samantha Steenwijk, koji je nekoć stajao iza odijela Chameleon, može vam reći više o tome. U razgovoru sa Radio Veronika rekla je da želi odijelo ponijeti sa sobom, ali to nije dopušteno. “Ta su odijela tako skupa. Rekli su mi da svaki iznosi preko 10.000 eura.” Ka-ching!

Proces izrade

Odijela se rade ručno i potrebno je dosta sati. Radionica kostima Coupe de Théâtre bila je odgovorna za Neptunovo odijelo u ranijoj sezoni. Na Facebooku su dali jedinstveni uvid u proces proizvodnje.

Tako saznajemo da je to pravi timski rad, jer ideje za odijelo dolaze iz cijele tvrtke. Tvorci dijele prvu skicu, proces i naravno zadivljujući krajnji rezultat. Kakav posao!

Izvor: RTL Bulevar, Savjeti i činjenice | Slika: Maskirani pjevač

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki