Kako djevojka može od prijateljice postati ljubavnica: 7 sigurnih načina

Dugo se raspravljalo o postojanju prijateljstva između muškarca i žene. Netko tvrdi da dama ne može jednostavno biti prijateljica s mladićem, da jedno od njih mora biti zaljubljeno.

Neki ljudi misle da osobe suprotnog spola mogu biti prijatelji.

Nije važno tko je u pravu. Ako je djevojka nakon dugogodišnjeg prijateljstva shvatila da želi izaći iz prijateljske zone, onda može pokušati to učiniti. U tome će joj pomoći neke preporuke.

Strpljenje

Ne možeš od prijatelja postati ljubavnik za samo nekoliko dana. Morat će pričekati.

Ono što dami olakšava situaciju je to što ima emocionalnu vezu s tipom, što će biti korisno za izgradnju ozbiljne veze.

partneri
Fotografija: Pixabay

Tkanina

Kada se sastaje s prijateljima, djevojka nosi nešto ležerno i poznato. Morate ići u šetnju sa svojim ljubavnikom u elegantnoj odjeći, šminki i frizuri.

O svemu tome treba voditi računa kada dogovarate sastanak s prijateljem. Sigurno će cijeniti promjene.

Nema govora o spojevima

S djevojkom koja je samo prijatelj, momak može podijeliti svoje pobjede na ljubavnom planu. Naravno, to će biti neugodno za zaljubljenu osobu koja je u prijateljskoj zoni.

Ne biste trebali šutjeti o svojim osjećajima: dama mora reći svojoj prijateljici da ne voli razgovarati o drugim djevojkama.

Sastanci za dvoje

Često se dogodi da djevojka upozna dečka koji joj se sviđa u društvu prijatelja. To treba promijeniti: vrijedi organizirati sastanke tijekom kojih će ona biti sama s njim.

Takvi sastanci omogućit će vam da uspostavite romantičnu vezu i počnete se upoznavati s druge strane.

Razgovori o važnim stvarima

Djevojci je važno da bude svoja. S prijateljem u kojeg se zaljubila trebala bi podijeliti uspomene iz djetinjstva i razgovarati o nekim svojim preferencijama.

Djevojka također treba podijeliti svoje osjećaje i dobro se našaliti u nekim trenucima. To će vam omogućiti da se otvorite i pokažete dečku ono što ste pravi.

Taktilni kontakt

Želim dotaknuti ljude koji mi se sviđaju. Djevojka treba iskoristiti svaku priliku da nehotice dotakne mladića.

Možete staviti ruku na njegovo rame i poravnati mu ovratnik. Ne biste trebali dugo držati ruku. Ako momak počne gajiti tople osjećaje prema djevojci, uzvratit će joj nakon nekog vremena.

Reci to otvoreno

Ovo je očajnički korak. Vrijedi koristiti ako ništa drugo nije pomoglo. Ako tip uzvrati, djevojka će uštedjeti puno vremena. Ako kaže da je ona samo prijateljica, onda se neće nadati, neće patiti.

Usput, to će uštedjeti vrijeme iu ovoj situaciji. Ako odbijete romantičnu vezu, prijateljstvo, ako je pravo, neće trpjeti.

Započinjanje afere s prijateljicom nije loša ideja. Moguće ga je oživjeti ako imate veliku želju i stalno ulažete trud u to.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki