Svinjske kobasice s pivom | zarpanews.gr

Jednostavan, ukusan i ukusan, ovaj recept ćete sigurno ponavljati uvijek iznova kada pripremate zalogaje uz svoje pivo.

od Nikija Mitareasa

Spremno za 25′

Materijali

6 cijelih svinjskih kobasica ili narezanih po želji

1 čaša piva

2 žličice juha od senfa

2 žličice juha od maslinovog ulja

1 veliki luk, narezan na ploške

Postupak

U tavi zagrijte žlicu maslinovog ulja i pecite kobasice dok ne porumene s obje strane. Odložite ih na tanjur.

Dodajte ostatak maslinovog ulja i luk. Pirjajte luk dok ne porumeni, bez da porumeni.

Dodajte kobasice, senf i pivo te kuhajte na srednjoj vatri 12 do 15 minuta, dok se umak ne zgusne. Poslužite odmah i uz pomfrit, dobar kruh i zelenu salatu.

časopis za masline.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki