Emocionalna prekretnica za Nicolette van Dam

Jučer je otvoren potpuno novi film gospođice Braaksel praizvedeno. Nitko drugi nego Nicolette van Dam potpisao za glavnu ulogu i nije ga se moglo propustiti na crvenom tepihu. No, njezin novi film nije jedini vrhunac za glumicu ovog tjedna.

gospođice Braaksel

gospođice Braaksel je filmska adaptacija istoimene knjige za djecu Carry Slee o učitelju teroristu. Za film je Nicolette preuzela ulogu učiteljice, koja ima prilično uh… markantan izgled. A ona to može kao nijedna druga! “Nicolette je fan-tas-tic. Toliko sam se smijala Nicolette”, kaže Juvat Westendorp pun entuzijazma oko filma. Glumica je mislila da je to sjajna uloga. “Da, svidjelo mi se! Imala sam i ja svoju šalicu bradavica”, smije se u kameru Bulevar RTL-a.

Ponosna obitelj

Mužić Bass Smith naravno također bio prisutan. “Već smo ga tajno gledali, pa znam da je sjajan film,” kaže ponosno. “A kad vidite tu glavu, pogledajte”, smije se, pokazujući na veliki znak Nicolette kao gospođice Braaksel. “Naravno da je vrlo uzbudljivo kako će ljudi reagirati na to. Ali je divno.” Na premijeri su bili i njezini roditelji. “Nadam se da će Nicolette kad bude starija izgledati poput svoje majke”, šali se otac René van Dam. “Zato što se ne mogu naviknuti na to”, kaže o ulozi svoje kćeri.

Još jedan vrhunac

No, premijera njenog novog filma nije bila jedini vrhunac za Nicolette ovog vikenda. Početkom ove godine doživjela je tešku nesreću na skijanju u kojoj je pukla križne ligamente i menisk. Nakon višemjesečne rehabilitacije, sada može ponovno po prvi put trčati. Emotivan trenutak, koji dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. “Nisam očekivala da će ovaj trenutak imati toliko utjecaja… Nakon gotovo 10 mjeseci rehabilitacije, prvi put trčim na traci 🥰🙌”, piše u videu ispod.

“Bila je to takva prekretnica”, kaže ona na crvenom tepihu Bulevar RTL-a. “Tako je bizarna stvar kada doživite nesreću i ne možete hodati, a onda odjednom postanete toliko svjesni svog tijela. I kada prvi put možete trčati… Sve moje emocije su odjednom izašle na vidjelo.” IdiNicolette!

Izvor: Instagram @nicolettevandam1, RTL Boulevard | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki