SOC party za samce

Na posljednjem predljetnom partyju za samce organizatori iz Cluba R podsjećaju na nedavnu prošlost novom i dosad neisprobanom party temom: SOC partyjem za samce. 31. po redu zabava završava sezonu vrtoglavim okupljanjem koje se vraća u ne tako davnu prošlost.

Očekivanih 300 i više gostiju zabave pozvani su na druženje uz razigrano prisjećanje socrealizma prošlih vremena. To naravno uključuje uobičajenu cool glazbu, ples, flert, natjecanja i igre za upoznavanje. Na ulazu će svaka dama dobiti crvenu, a svaki muškarac plavu kravatu kako bi brže ušli u atmosferu zabave.

Tematske zabave u klubu R također su poznate po raznolikom dress codeu. Posljednjih mjeseci vidjeli smo šarenu kombinaciju odjevnih kombinacija – crna i bijela na holivudskoj zabavi, proljetno zelena za New Beginnings i nedavno vatrene svibanjske nijanse za Spicy! Chili! Vruće!”. Dress code će i ovoga puta podržavati boje tradicionalne za suvremeni izgled – plava ili Crvena.

Svaki će gost na ulazu dobiti bilten s natpisom iz socrealizma (npr. Odredište traži Odredište). Morat ćete pronaći drugu polovicu glasačkog listića u nekome suprotnog spola da biste dobili besplatnu priliku u baru.

Na ulazu, osim poveznice i biltena, svaki suborac koji se pojavi tradicionalno će dobiti i narukvicu u drugoj boji. Svakih 45 minuta ljudi koji su dobili narukvice iste boje moći će se pridružiti raznim igrama upoznavanja koje će voditi ljubazni animatori. Među ostalim aktivnostima u kojima će partijaneri moći uživati ​​su improvizirani mini speed-dating sesije – tri žene i tri muškarca razgovarat će međusobno po 3 minute. Ovo je mala kopija velikog formata po kojem je Klub R poznat – pojedinačni događaji gdje 10 žena susreće 10 muškaraca po 6 minuta.

Mini-matchmaking: Ako želite sudjelovati u mini-Matchmakingu, morate ispuniti test “Partner rating” (na web stranici organizatora) i poslati ga do 24 sata prije zabave na matchmaking@clubr.bg kao privitak ili kao poveznica s vašim rezultatima. Ako se među ostalim sudionicima pronađe osoba koja vama odgovara, organizatori obećavaju da će vam organizirati sastanak na partyju te će vas unaprijed obavijestiti e-mailom i na ulazu u klub.

Druženje za samce organizira Club R 12.06.2015 u 20:00 sati u klubu “Dali” na adresi Šipka 6. Sve detalje i prijavnicu za party možete pronaći na:

Podijelite s prijateljima i krenite u avanturu!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki