Najčešće seksualne fantazije muškaraca




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Bit muških seksualnih fantazija je u tome što uklanjaju granice i omogućuju muškarcu da zamisli situacije koje se u stvarnom životu rijetko ili nikako ne događaju.

To jačem spolu daje priliku da istraži dubinu svojih želja i eksperimentira sa svojom sviješću.

Oralna ljubav često je muškarčeva najpoželjnija fantazijadobro, piše “Sunday World”. Među čežnjama jačeg spola nije samo felacio, oralno zadovoljavanje muškarca, već i položaj 69 u kojem partneri jedno drugome pružaju zadovoljstvo.

To je također savršen način da prekinete rutinu u krevetu i obnovite strast i seksualnu želju u dugoj vezi. Žene dobro znaju da muškarci obožavaju oralnu ljubav. Zato mu ga dajte i nećete se razočarati, a vaš trud bit će nagrađen.

U jednom ili drugom životnom razdoblju svatko je sanjao o trojcu s još 2 zgodne djevojke, a neki o tome sanjaju cijeli život. Često su dame koje se upuštaju u odnos lezbijke koje se prepuštaju međusobnom maženju pred svojim partnerom.

Iznenađujuće, među top tri seksualne fantazije koje najviše sanjate je nevjera. Seks s drugom osobom iza partnerovih leđa može biti uzbudljivo iskustvo jer je to nedostupan i zabranjen užitak. Prevara je često znak nezadovoljstva u seksualnoj vezi. Sretan i vjeran muškarac uvijek je zadovoljan u krevetu, a ako kod kuće ne dobije ono što mu treba, potražit će to negdje drugdje.

Jači spol opsjednut je ženskim grudima i doslovno želi s njima voditi ljubav, trljati se o njih, gutati ih, dok ne dođe do vrhunca užitka. Dame, ovo je fantazija koju je lako ostvariti. Eksperimentirajte s različitim pozama dok ne pronađete onu koja vam je najudobnija.

Još jedna muška fantazija muškaraca je dominacija ženama. Starije dame obično su iskusnije i divlje u krevetu. Jači spol često čezne za ženom koja će mu strgati odjeću, preuzeti inicijativu i pretvoriti ga u svoju seks igračku.

Izvor bgnes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki