Besplatne stranice za bojanje božićnih kuglica za ispis

Božićne kuglice

Tko se najviše veseli Novoj godini? Pa naravno, djeco! Za njih i oko njih se vrti većina novogodišnjih priprema. Tako da se kasnije, kada odrastu, s toplinom sjećaju ovog vremena i priređuju isti odmor svojoj djeci.

Svaka obitelj ima svoje načine pripreme za praznik. Ako se bojite da nećete imati vremena, planirajte sve unaprijed, evo naše ugodne. Sjajan način da provedete vrijeme s djetetom je zajedničko stvaranje. Bojanje ne oduzima puno vremena: čak i 10-15 minuta provedenih zajedno s bebom ujedinit će vas i pamtiti ga dugi niz godina. Za vas smo pripremili bojanke s novogodišnjim kuglicama. Ovaj veliki set potpuno je besplatan za preuzimanje i ispis. Samo kliknite na sliku koja vam se sviđa i pošaljite je na ispis. Možete obojiti:

  • olovke,
  • flomasteri,
  • vodene boje,
  • gvaš,
  • akrilne boje,
  • markeri.

A kasnije možete izrezati malo remek-djelo vašeg djeteta i zalijepiti ga na prozor ili. Sretni praznici!

Stranice za bojanje božićnih kuglica

fotografija 1

fotografija 2

božićno drvce

prekrasna bojanka

kuglica za božićno drvce

nakloniti se

bojanke zvijezda

antistres bojanka

vijuge

zanimljiva opcija

dječje kreativnosti

dječja novogodišnja kreativnost

1

2

preuzeti besplatno

printati besplatno

3

4

5

6

7

8

10

jedanaest

13

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki