4 horoskopska znaka koji su najveći ljubavnici




Foto: iStock/Gulliver

Reci mi svoj horoskopski znak i reći ću ti što si! Vjeruješ li u ovo? Pa…vjerovali ili ne, znakovi zodijaka imaju puno veze s onim što jesmo. Po njima možete razumjeti više o osobi nego što ona sama o sebi zna.

Ovo su 4 horoskopska znaka koja najviše zavode i stalno se upliću u ljubavne priče.

Bik

Kao jedan od najsenzualnijih znakova, Bik sasvim zasluženo zauzima prvo mjesto na ljestvici najvećih zavodnika među znakovima zodijaka. Njihova snaga je spontanost u postupcima, au krevetu su izuzetno izdržljivi, ali i inventivni. Spremni su za sve vrste eksperimenata u stilu Kama Sutre.
Čime vas može osvojiti predstavnik znaka Bik? Ljudi rođeni u ovom znaku obično imaju pozitivnu i snažnu auru koja ne može proći nezapaženo.

Posjeduju veliki šarm, inteligenciju koju nikada ne prestaju iskazivati ​​i posebnu magiju u očima kojom odmah privlače suprotni spol. Rijetko čine prvi potez, pa ako želite igru ​​učiniti stvarno zanimljivom, pošaljite svoje signale i dopustite Biku da napravi sljedeći korak.

Blizanci

Blizanci su majstori flerta i zaista im je teško odoljeti. Zahvaljujući svojoj umjetničkoj prirodi, rođeni u ovom horoskopskom znaku su iznimno dobri u komunikaciji i zavodničkim igrama.

Suprotni spol osvajaju bez riječi, već samo snagom izražaja i u tom su pogledu jednostavno nedostižni i nenadmašni. Kako vas može osvojiti predstavnik znaka Blizanaca? Ono što će vas impresionirati je njihov izgled, njihovo držanje, a onda i nevjerojatan smisao za humor kojim obiluju.

Gdje god se Blizanac pojavi, uvijek bude u centru pažnje. Pozitivni su, dobri slušatelji i komunikatori. Vole romantična iznenađenja, što je njihov vrlo jak adut, kao i sposobnost da se lijepim riječima obrate osobi koju vole.

Škorpion

Najelementarniji je horoskopski znak kojim vladaju planeti Mars i Pluton, a spada i u top tri najveće zavodnice. Škorpioni su izrazito senzualni, uporni i do posljednjeg tragaju za svojom žrtvom.

Spremni su na sve žrtve kako bi dobili ono što im je potrebno u ljubavi, a smatraju se i jednima od najstrastvenijih ljubavnika. Kao majstori flerta, koriste se velikim arsenalom tehnika kako bi impresionirali suprotni spol.

U zavođenju imaju moćnu podršku Plutona. Kako vas može osvojiti predstavnik znaka Škorpiona? Škorpion djeluje netipično. Svoju žrtvu često promatra iz daljine, a zatim se strastveno obruši na nju.
Rođeni u znaku Škorpiona održavaju dobar izgled, zanimljivi su sugovornici i nepredvidivi.

Vodenjak

Vodenjake također odlikuje jedinstvena individualnost u ljubavi. Njihova je karizma naelektrizirana i njima vlada Uran. Fleksibilni su, ambiciozni i ne odustaju dok ne dobiju ono što žele. Obično im je potreban minimalan trud kako bi pridobili pozornost i zanimanje suprotnog spola.

Kako vas može očarati Vodenjak? Ne možete pogriješiti s Vodenjakom. Izuzetno je komunikativan i gotovo uvijek povuče prvi korak, pogotovo predstavnici jačeg spola.

Zna baratati riječima i uvijek govori ono što druga strana očekuje i želi čuti. Ali budi pažljiv! Kao jedan od najvećih koketaša, rođenima u ovom horoskopskom znaku je teško ostati vjerni svom partneru. No, ako se prepustite flertu, čekaju vas nezaboravna iskustva u krevetu.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki