Najveće mane muškaraca prema ZODIJAKU

Nema bezgrešnih i savršenih ljudi, to svi znamo, ali svaki čovjek ima svoje mane, koje trebamo upoznati. Ako je on presavršen i ne pokazuje svoje loše osobine, onda trebamo poraditi na tome da ih razumijemo kako nas u kasnijoj fazi veze ne bi iznenadile.

Muškarac Ovan

Bahati hvalisavac koji se dere i dere kao lud ako nešto nije po njegovom. Često vam se čini da toj osobi treba psihijatar, a možda i treba. Nepametno troši i ne zna priznati svoje pogreške. Čvrsto vjeruje da je predstavnik nestajuće vrste “pravih muškaraca”, no u stvarnosti je razmažen i svadljiv dječak.

Muškarac Bik

Dosadan, dosadan, pohlepan, staromodan i opsjednut „praktičnom stranom stvari“. Tvrdoglavost magarca i lijenost slona. Povrh toga, i s velikim potraživanjima. Rijetko preuzima inicijativu na intimnom planu. Glumi da je ili velika vrlina ili mučenik, ali ispod tih maski krije se prezir prema svemu i svakome.

Muškarac Blizanac

Pretvara se da je vrlo eruditan i iskusan, ali u stvarnosti nikada neće odrasti. Nestalno – danas ovdje, sutra ne. Redovito mijenja svoje planove i mišljenje. Također je obično potpuni parazit – leži na nečijim leđima. Nesposoban za monogamnu vezu – uvijek traži nešto drugačije, uzbuđenje. Gotovo je nemoguće zadržati njegov interes za samo jednu ženu.

Muškarac Rak

Kukavički mamin sin. Znajte da ako vam se ne sviđa njegova majka, on će vrlo brzo pronaći izgovor za vaš prekid. Nesiguran, navodno visokog morala, a pritom ima lošu naviku oštro vrijeđati ženu pored sebe. Ima problema s romantikom i škrt je na riječima. Ako se namjeravate spetljati s njim, pozdravite se sa zabavom i izlascima – on je domaći čovjek. Nije ambiciozan, dovoljno mu je da sjedi kod kuće i da mu “zgodna” žena kuha, čisti i pere. Baš kao mama…

Muškarac Lav

Užasno ga živcira njegovo čvrsto uvjerenje da je on najsposobniji od svih. Stalno savjetuje – ne nosi ovo, ne idi tamo, samo si napravi frizuru, nemoj tako razmišljati. Za sebe misli da je vrlo liberalan i tolerantan, ali odmah će se naljutiti ako ga ignorirate kako biste obavili svoje. Postoji stalna potreba za laskanjem, ako ne, odaje se alkoholu, kocki i postaje potpuni pustinjak. Ali inače, ne možete mu zatvoriti usta kad vam počne pričati o svojim prošlim (obično nepostojećim) uspjesima.

Muškarac Djevica

Kada je riječ o intimi i romantici, njegova fantazija nije veća od komarčeve. Super dosadan, apsolutni ludak, uvijek ljut ili “uzrujan” zbog nečega. Uz ovu super pretencioznost – repozitorij pun kritika i zahtjeva. Nema ugađanja! Sumnjičav, kritičan, ljubomoran. Mnogo je vjerojatnije da će između vas biti detektiv nego ljubavni roman.

Muškarac Vaga

Za sebe misli da je veliki esteta i voli dijeliti mudrost. On živi u svom ružičastom svijetu i apsolutno je neadekvatan stvarnosti. Ali teško da će ikada saznati! Ako vas uhvate s njim, budite spremni da ćete biti glavni u kući. Teške odluke i rješavanje problema padat će na vaša pleća. Za to vrijeme slušat će opuštajuću glazbu i piti vino, uvjeravajući vas da će “sve biti u redu” samo od sebe i da nema potrebe da se toliko palite.

Muškarac Škorpion

Majstor igrica. Gledaš ga – nevin pogled, lepršave trepavice i djetinjasto raščupana kosa, ali ispod je super zla duša. On ima svoja uvjerenja i nikada ih neće promijeniti zbog vas – vi ste ta koja se mora “uklopiti”. Dvaput više razmišlja o seksu nego drugi muškarci, au krevetu je čak malo perverzan. To su i razlozi zašto ljubavnike najčešće odvodi, a tebi se na ljubav kune u grob.

Muškarac Strijelac

Čini se da mu je mozak u zasebnom tijelu. Misli jedno, drugo radi, a treće dobiješ, k tome potpuni rezil. Stalno o nečemu sanja, ali ne poduzima ni korak da to postigne. Njegovi prijedlozi i ideje graniče s apsurdom, nepametno troši, uvijek je dužan. Ne možete računati na njega, on misli da je sve zabava i uvijek gleda svoju zabavu. Htjet će da cijelo vrijeme izgledaš besprijekorno. Ako se to promijeni, odmah ću potražiti drugu ženu.

Muškarac Jarac

Poštenje poreznog inspektora, srce vjerovnika i smisao za humor pogrebnika. Za njega je žena rođena da bude majka i supruga. Ravnopravnost spolova? Koji je to vrag?! Ukočen, škrt, voli ljudima kvariti raspoloženje. Izgleda kao inteligentan, suzdržan i dobro odgojen, ali je zapravo podmukla osoba i izuzetno tvrdoglav. Okrivljuje druge za svoje greške.

Muškarac Vodenjak

Opsjednut svojom slobodom, nesposoban za normalan odnos, izrazito apstraktnog razmišljanja na granici shizofrenije. Nikad ne možeš biti siguran što mu se mota po glavi! Sklon varanju, redovito čini nešto namjerno kako bi naudio drugima. Ili iz osvete, ili samo iz zabave, da im se poslije rugamo. Ponekad to postane apsolutni temerut, s kojim se nikako ne razumiješ.

Muškarac Riba

Doima se kao osjećajna i brižna osoba, ali te kvalitete gotovo nikad ne pokazuje u praksi. Okorjeli lažac, prevarant, čak i sam sebi vjeruje. Slama srca, a onda se žrtva izvadi. Voli se uvući u tuđe prljave košulje, tobože da bi dao savjet, a zapravo uživa gledati kako drugi pate. Ogovarač, spletkar, voli čašu više nego što bi trebao. Prvo se predstavi kao princ, a onda shvatite da ste sigurno uhvatili konja.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki