Ovo su tri finalista Ekspedicije Robinson

Kandidati u Ekspedicija Robinson sada su preživjeli 33 dana na nenaseljenom otoku. Sinoć je bilo vrijeme za polufinale. U tri mučna ogleda članovi ekspedicije moraju dati sve od sebe kako bi izborili plasman u finale. Nažalost, pred sam kraj ispadaju i dva sudionika.

Imajte na umu: ovaj članak sadrži spojlere o polufinalu Ekspedicije Robinson.

Polufinale

Guido Bacon, Mark Baanders, Willem Voogd, Jochen Otten i Ilse Paulis uspjela doći do polufinala Ekspedicija Robinson, a jučer se to napokon dogodilo. Predviđena su tri različita testa. Član ekspedicije koji pobijedi u ispitu ide u finale, ostali idu dalje u sljedeći test. U konačnici ostaju dva kandidata koji nažalost moraju kući pred sam cilj.

Za prvi test kandidati moraju visiti iznad vode što je dulje moguće. Čini se da Willem ima najviše izdržljivosti. Pobjeđuje na testu i stoga je prvi u finalu.

Test prehrane

A onda je vrijeme za strašni test prehrane. “Okusom nije loša, ali tekstura je stvarno užasna”, sažima Ilse prvu deliciju. Ona je dakle prva koja je smršavjela. Sljedeće na jelovniku su riblje oči. Nešto čega se Jochen ne može riješiti. Guido i Mark ostaju zajedno za treće jelo: kozje kuglice. Guido zna Nema vremena te tako osigurava mjesto u finalu. “Pobijedio sam na testu, ali ne znam je li ovo test na koji sam najviše ponosan,” kaže nakon toga.

Okretnost i ravnoteža

Završni test se vrti oko agilnosti, ravnoteže i vještina igranja. Čini se da je Ilse najbolje savladala te dijelove i uspijeva doći do posljednjeg mjesta u finalu. A to je loša vijest za Jochena i Marka, jer moraju napustiti program u zadnji čas. “Borio sam se, dao sam sve od sebe, ali nije bilo uspjeha”, emotivno govori Jochen jer misli na svoju obitelj i prijatelje kamo opet ide. Mark je također razočaran, ali brzo stavlja stvari u perspektivu. “Nisam najbolji i ne moram biti, jer jednostavno sam takav kakav jesam.”

Troje potpuno novih finalista Willem, Guido i Ilse počašćeni su ukusnim roštiljem. Sljedeće nedjelje na redu je uzbudljivo finale. Tko će Robinson Biti 2023? Jedva čekamo!

Izvor: RTL Bulevar | Slika: Shotbysud

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki