5 razloga da se zaljubite u djevojku s crvenim ružem




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Nije slučajno što se crvena smatra bojom ljubavi i strasti. Muškarcima su najprivlačnije žene one koje nose crvenu odjeću, donje rublje ili ruž za usne.

Grimizne usne privlače poglede snažnih polovica, a iako neki kažu da je previše hrabar i vedar, crveni ruž je definitivno jako seksi.

A zašto se isplati zaljubiti u djevojku s crvenim usnama:

Nema očajničke potrebe da te poljubi (što je čini tako neodoljivom)

Hoće, sigurno će, ali ne odmah. Da je tako očajnička za poljupcima, ne bi nosila najsjajniji crveni ruž, zar ne?

Ove djevojke znaju kako privući pažnju muškaraca, izaći u provod, ali nikada ne žure.

Ova djevojka zna koketirati i natjerati vas da to poželite, a ako danas ne dobijete poljubac iz snova, sigurno ćete je poželjeti ponovno vidjeti.

Crvena je boja strastvenih, samouvjerenih žena, koju možete imati samo ako se više potrudite.

Ona je seksi

Nepotrebno je reći da su jarko crvene usne vrlo seksi. Oni čine djevojku prkosnom i postaju san svakog muškarca.

Iako će neki predstavnici jačeg spola reći da im je crvena boja malo previše, pogotovo kada žele poljubiti svoju odabranicu.

Ali priznajte, muškarci, crvene usne uvijek mame poglede i tjeraju vas da ih kušate, maštate o strastvenim poljupcima. A djevojka s crvenim ružem jako se strastveno ljubi, vjerujte nam.

Ona je samouvjerena

Djevojka koja je odabrala crvene nijanse definitivno ima samopouzdanja, uz prekrivanje, naravno. Samouvjerena je, odlučna i nikad ne prolazi nezapaženo.

Često se pokaže da je ova žena prilično uspješna u životu, zna se brinuti o sebi, ambiciozna je, ne odustaje lako od svojih ciljeva, a to muškarce još više privlači. Samouvjerene žene izluđuju snažne partnere.

Ona je klasična ljepotica

Mnoge se žene od pamtivijeka ne odvajaju od svog omiljenog crvenog ruža. Definitivno je “klasik u žanru”. Neke od najvećih ljepotica poput Marilyn Monroe, Rite Ore, Angeline Jolie crveni su ruž učinile svojim zaštitnim znakom.

Zato ga mnoge žene danas preferiraju. Čini se da žele uroniti u vrijeme kada je sve bilo puno drugačije, ali i lijepe dame su nosile crveni ruž. Definitivno su znale kako privući pažnju muškaraca. Nema ništa loše poslušati savjete naših prabaka, koje su također bile seksi za svoje vrijeme.

Budite sigurni da su žene s crvenim usnama odvažne, odvažne i vole sve isprobati.

Ona ima besprijekoran stil

Da biste izgledali savršeno, trebate znati uskladiti hrabar crveni ruž s odjećom i dodacima. Dakle, žene s crvenim usnama definitivno imaju besprijekoran stil.

Čak i ako izaberu čiste outfite u klasičnim bojama poput crne i bijele, uvijek će biti u središtu pozornosti. Odišu seksipilom i otmjenošću koja može izluditi svakog muškarca.

A, između ostalog, ove žene imaju besprijekoran osmijeh o kojem se svakodnevno brinu.

Jer crveni ruž dobro stoji samo onim ženama koje se znaju brinuti o sebi i održavati svoj izgled.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki