3 zahtjeva koje je bolje ne postavljati muškarcu: to će ubiti njegovu muževnost

Predstavnice lijepog spola često postavljaju zahtjeve svojoj drugoj osobi, čak ni ne sumnjajući da bi neke od njih mogle biti uvredljive za muškarca.

Evo što ne smijete reći ako ne želite ubiti “lava” u svom partneru.

1. Napravimo vazektomiju

Nitko se ne planira razvesti pred oltarom – i to je istina, no tužna je istina da ne znamo što će nam se sljedeće dogoditi u životu. Sasvim je moguće da će muškarac u budućnosti upoznati neku drugu, pa bi bilo nehumano zauvijek presjeći njegov put prema očinstvu. Umjesto toga, trebate pozvati svoju plemenitost i zdrav razum u pomoć i nabaviti odgovarajuću kontracepciju u ljekarni.

2. Reci mi svoju lozinku

Dječak
Fotografija: Pixabay

Čak ni one žene koje svom partneru vjeruju 100% ne bi odbile pristup svim njegovim računima kako bi bile potpuno sigurne. Svoju “informativnu radoznalost” možete opravdavati koliko god želite činjenicom da vam muškarac daje razloga za ljubomoru, ali ne zaboravite da muškarac ima pravo birati s kim će i o kojim temama komunicirati.

3. Povećajmo nešto za vas (ispumpavanje, preuzimanje itd.).

Muškarac ne bi smio dopustiti ženi da mu promijeni izgled – ako i jednom popusti, sva je prilika da je dama više neće moći zaustaviti. A ako brada naraste, onda će tetovaža, piercing ili nešto drugo ekstremno ostati zauvijek.

Ranije smo govorili o jednostavnom načinu jačanja odnosa.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki