5 ZODIJAČKIH ZNAKOVA koji najčešće varaju

Postoje znakovi zodijaka koji su lukaviji od drugih i dobro je znati s kim imamo posla kada izlazimo s nekim novim. Svako pravilo ima iznimku, ali zapamtite – iznimaka nema mnogo:

OVAN
Poznati su po svojim podvizima i s njima treba biti oprezan. Strastveni, nezasitni i uvijek u potrazi za novim iskustvima. Za njih je to samo sport i ne misle da rade nešto loše.

BLIZANCI
Nikada ne planiraju svoje nevjere, ali uvijek završe u jednom. Dosada im je glavni motiv, a da bi bili sretni, morate se potruditi s raznolikošću u krevetu.

LEO
Horoskopski znak koji vam uništava brak više nego bilo koji drugi. Za njih nije posebno važno koliko im je veza duga i je li zapečaćena potpisom. Uvijek se pravdaju svojim “prirodnim potrebama”.

JARAC
Budite oprezni s predstavnicima ovog znaka. Dominantni su i varanje smatraju svojim pravom te se ne osjećaju dužnima objašnjavati svoje postupke. Nemaju razloga za varanje, to im je samo urođeno.

Zadnji znak koji najviše vara

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki