Govori odabranih: koje se riječi muškarci boje čuti

Muškarac koji je neko vrijeme bio u vezi s djevojkom, veže se za nju i počinje se bojati da će je izgubiti. Možda će doživjeti nježne i tople osjećaje prema svom odabraniku, željeti održati vezu do kraja života, kako bi stalno bio dobrog raspoloženja i bio sretan.

Ali ponekad dama čini zaljubljenog tipa nervoznim i zabrinutim zbog mogućnosti da ostvari svoje želje. Ona to čini izgovarajući određene fraze, koje će biti navedene u nastavku.

Odmorimo se od veze

Djevojka također može dodati da mora sve ponovno razmisliti, razmisliti.

Ovo može ozbiljno uplašiti muškarca, natjerati ga da pomisli da ga dama samo želi ostaviti, prekinuti sve veze s njim, a da ništa ne objašnjava.

Gušiš me brigom i ljubavlju

Zaljubljeni mladić pokazivat će znakove pažnje djevojci i paziti na nju. Ponekad njegova zabrinutost može prijeći sve granice i biti previše nametljiva.

mlada žena
Fotografija: Pixabay

Dama će ovim riječima jednostavno obavijestiti muškarca o tome. Tip može odlučiti da je neugodan prema mladoj dami, da ona ne želi biti u njegovom društvu.

Nikada nisam bila u dugoj vezi

U ovoj frazi dama pokazuje svoju nesigurnost da će moći biti s muškarcem dugi niz godina. Izjavljuje da nije spremna za dugotrajnu vezu, da se ne želi ni za koga vezivati.

Ako je tip stvarno voli, onda ga to boli.

Kolega će me odvesti

Ove riječi mogu izazvati ljubomoru kod mladića čak i ako poznaje tu kolegicu, ako je siguran da dama nema ništa s njim. Muškarac će razmišljati o tome gdje mu je djevojka, što radi.

Također, mlada dama može ovim riječima odgurnuti svog ljubavnika, pokazati mu da joj ne treba njegova pomoć, da lako može bez njega.

Ne mogu te voljeti onako kako ti voliš mene

Svi čovjekovi snovi o svijetloj budućnosti ruše se kad čuje ove riječi.

Dama izgovaranjem ove fraze pokazuje da nije spremna uzvratiti mu osjećaje, raditi planove za budućnost ili raditi na vezi.

Nema potrebe požurivati ​​stvari

Ako muškarac istinski voli djevojku, tada će htjeti s njom u kratkom roku započeti ozbiljnu vezu, emocionalno se zbližiti.

Ako takav tip čuje riječi da dama ne želi nikuda žuriti, ne želi ići ispred sebe, onda će ga to povrijediti.

Sve navedene fraze ukazuju na to da mlada dama ne cijeni vezu, da je želi prekinuti. Ako dama nema takvu namjeru, onda bi trebala odustati od gornjih izjava i ne govoriti takvo što svom odabraniku. Time ćete izbjeći neugodne situacije koje ugrožavaju razvoj odnosa.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki