10 stvari koje tate ne bi smjele govoriti mamama

Sve mame, a pogotovo one koje su tek u ovoj tituli, pomalo su osjetljive kada je u pitanju odgoj i odgoj djeteta. U redu, prilično osjetljivo… Bez obzira na to koliko su očevi puni podrške, nevjerojatni i brižni, često puknu, govoreći krivu stvar u krivo vrijeme. Evo koji su “tatini” biseri na vrhu liste najsmješnijih i najiritantnijih izjava.

1. Trebam osobni prostor

Ozbiljno?! Trebate li osobni prostor?! Sad zamislite kako je ne moći ostati sam čak ni u WC-u…

2. To je mamin posao

Osim ako ne mislite na dojenje, bolje da uopće ne koristite tu rečenicu.

3. Što radi cijeli dan?

Pa… Ustala sam, promijenila pokakanu pelenu našem djetetu, zatim obrisala kakicu sa zida, pokušala ga nahraniti, zatim pospremila nakon svojih pokušaja, morala oprati rublje, skuhala si kavu ako sam ikako mogla dobiti pijuckati popodne od njega… Da nastavim?

4. Hoćemo li ovo opet za večeru?

U slučaju da vam je dosadila musaka od prije neki dan, možda je vrijeme da razmislite kako možete diverzificirati našu večeru bez postavljanja glupih pitanja.

5. Izgledate jako umorno

Hvala dragi! To je upravo ona vizija koju sam pokušavao postići. Drago mi je da je uspjelo.

6. Dosta je bilo briga oko gluposti

Prestat ću brinuti kada prestaneš razmišljati o seksu. Jesmo li se dogovorili?

7. Gdje je/Jeste li vidjeli…?

Ti uopće ne shvaćaš koliko vremena dnevno provedem tražeći tuđe stvari, zar ne?

8. Djecu moramo strože odgajati

Samo zato što koristiš množinu ne znači da nisam shvatio da JA strože odgajam djecu…

9. Zašto ne…?

Zašto ne pozvati zubara? Zašto ne kupiti svježe mlijeko? Zašto nisi oprao auto? Toliko pitanja na koja mogu odgovoriti samo jednim udarcem tupim predmetom…

10. Dijete je dobro!

Ako sam ti slučajno dijete povjerila na pola dana jer imam posla, normalno je da želim znati je li jelo, spavalo, kakilo se itd. “Dijete je dobro!” nije zadovoljavajući odgovor!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki