Razgovaramo o braku: 5 savjeta koji će djevojci pomoći da ga započne

Djevojka koja je u vezi s muškarcem će prije ili kasnije razmišljati o tome da se udaju i postanu prava obitelj. Dama može imati takve misli u bilo koje vrijeme, ali obično se jave kada prođe nekoliko godina od njihovog upoznavanja.

Naravno, nema smisla odgađati vjenčanje ako je između muškarca i djevojke sve ozbiljno.

Ali postoji problem: razgovor o braku može uplašiti mladića. Da se to ne dogodi, mlada dama treba ispravno započeti razgovor o vjenčanju. Da bi to učinila, ona može koristiti nekoliko fraza.

Želim pohađati tečajeve ekonomije i započeti svoju karijeru

Čini se da razgovori o poslu nemaju nikakve veze s brakom, ali zapravo to nije tako. Djevojka koja izgovori takvu frazu pokazat će tipu da razmišlja o svojoj budućnosti, da može zamisliti kako će njezin život izgledati za nekoliko godina.

Nakon razgovora o svojoj karijeri, možete prijeći na razgovor o tome kakvu će ulogu muškarac imati u životu žene i kako će se njihov odnos razvijati. Djevojka se ne treba bojati govoriti o djeci, o svojoj želji da ih ima.

vjenčanje
Fotografija: Pixabay

U jednom smo trenutku stali

Djevojka bi trebala izgovoriti ovu frazu kako bi tipu dala do znanja da želi da se veza nastavi, da joj je to važno. Trebala bi ga pozvati da svaki tjedan učine nešto jedno za drugo, da mu pokažu ljubav na dogovoreni način.

Ako muškarac uzvrati damine postupke, onda ona može započeti izravan razgovor o vjenčanju, o tome da ga treba igrati.

Pogledajte fotografiju s bebom

Ako djevojka nema hrabrosti odmah uskočiti u razgovor o djeci, može početi tako što će muškarcu pokazati smiješnu sliku djeteta.

Ako tip želi ostati s damom, ako planira budućnost s njom, onda će i sam početi govoriti o braku. U krajnjem slučaju, on će to uzeti i neće bježati od rasprava na tu temu.

Ako muškarac ne govori o obitelji i djeci, onda postoji velika vjerojatnost da ne planira ništa ozbiljno s damom.

Hoćemo li raditi test za parove?

Na internetu postoji mnogo testova šala koje partneri mogu riješiti. Pitanja u njima neće biti povezana s odnosima. Tamo će vas pitati o vašim omiljenim bojama i jelima koja volite.

Sve će to uspavati muškarčevu budnost. Ali on će ipak shvatiti o čemu mlada dama želi razgovarati i pokreće razgovor o vjenčanju.

Moj prijatelj se nedavno oženio

Takve će fraze natjerati čovjeka na neku reakciju. Pokazat će kako se osjeća prema braku, želi li ući u njega. Možete pitati mladića jesu li njegovi prijatelji u službenim vezama.

Po načinu na koji muškarac govori o svojim oženjenim drugovima, možete odrediti namjerava li zaprositi damu.

Ako mladić ne planira oženiti djevojku nekoliko godina nakon početka veze, onda bi trebala razmisliti o prekidu. Mora shvatiti da se s vremenom ništa neće promijeniti, da se tip neće predomisliti. Ali na njemu će provesti samo najbolje godine svog života.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki