Ovo je puno ime kćeri Paris Hilton

Paris Hilton nedavno je objavila da je postala majka kćeri. Djevojčicu je rodila surogat majka. Web stranica The Blast je sada uspio saznati djevojčino puno ime.

Mala kćer

Paris je krajem studenog iznenadila svoje obožavatelje sretnom viješću da je postala majka kćeri. Web stranica The Blast ima papire za rođenje u rukama i samim tim zna ime malog. Djevojčica je rođena 11. studenog u bolnici u Los Angelesu i dobila je ime London Marilyn Hilton Reum dobio.

Paris je već rekla da se njezina kćer zove London, ali drugo ime još nije poznato. “Hvala na mojoj djevojčici“, napisala je uz fotografiju štrample na kojima piše London.

Sin

Početkom ove godine i Paris je preko surogat majke dobila sina Feniks. Ljepotica je objavila tijekom Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala prošlog prosinca da su ona i njezin suprug Carter Reum bavi se IVF postupkom još od korona razdoblja.

Na primjer, rekla je da su željeli zasnovati obitelj, koju su osnovali otprilike u vrijeme kad se svijet zatvorio. “Pomislio sam, ovo je savršen trenutak. Inače sam u avionu 250 dana u godini, pa hajde samo da spremimo i pripremimo sva jaja.” Paris se u konačnici ispunila želja, ali preko surogat majke.

Ime

Pariz je s razlogom odabrao ime London. Početkom ove godine progovorila je u svom podcastu Ovo je Pariz da joj se sviđaju imena gradova. Zatim je objasnila zašto se njen sin zove Feniks. “Odlučili smo ga nazvati Phoenix. Ime koje sam odabrala prije mnogo godina dok sam tražila gradove po kojima bih dala ime svom djetetu”, kaže Paris. “Feniks je bio idealan jer ima mitološko značenje ptice koja može ustati iz pepela i potom odletjeti.” Ah!

Izvor: RTL, The Blast | Slika: Instagram, NL Slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki