Zagrljaji nakon seksa za sretniju vezu




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Želite li se osjećati bliže svom partneru i poboljšati vaš odnos? Najlakši način da to učinite je maženje s voljenom osobom nakon seksa.

Prema dvije paralelne studije koje je objavio znanstveni izdavač Springer, ako želite poboljšati svoju vezu, trebate povećati vrijeme koje provodite zajedno nakon vođenja ljubavi.

Istraživanja u kojima je sudjelovalo 436 parova podijeljena su u dvije radne skupine. U prvom su parovi u prosjeku provodili 15 minuta grleći se, a u drugom su zamoljeni da ne mijenjaju ništa u svojim navikama. Kod prvih parova s ​​vremenom se počela uočavati znatno veća bliskost. U drugoj skupini, muškarci i žene izjavili su da se osjećaju sretnije i zadovoljnije svojim odnosom s partnerom u danima kada su provodili više vremena zajedno nakon seksa.

Među savjetima koje istraživanje preporučuje je da parovi nakon seksa provedu zajedno najmanje 15 minuta. Važna je i komunikacija. Prema studiji, nije dovoljno samo biti zajedno, već i komunicirati.

Izvor bgnes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki