Zašto muškarac ne nosi vjenčani prsten: 3 objašnjenja

Nakit je nešto što asocira na žene. Gotovo svi muškarci odbijaju nositi lančiće, prstenje i narukvice, vjerujući da ih to samo kvari.

Ali pritom mnogi pristaju staviti vjenčani prsten i nikad ga ne skidati. Dečki ne misle da je to nešto strašno ili strašno.

Ali neki mladi ljudi mogu glatko odbiti nositi vjenčani prsten i nikada ga ne nositi. Postoji nekoliko razloga zašto bi se to moglo dogoditi.

Temeljna odbojnost prema nakitu

Rijetko, ali događa se. Muškarac može smatrati čisto ženskim prerogativom nošenje nakita. Sebe smatra pripadnikom jačeg spola, smatra da se treba isticati svojim karakteristikama, a ne onim što nosi.

Nema želju identificirati se sa ženama dok nosi prsten na ruci.

ruke
Fotografija: Pixabay

Smeta na poslu

Ne sjede svi u uredu i pišu radove i nalaze se u ugodnim uvjetima. Mladić može fizički raditi, ali mu ruke mogu biti stalno prljave i prašnjave.

Tijekom takvih aktivnosti, prsten će vam smetati i brzo će izgubiti svoj atraktivan izgled. Da, možete ga ostaviti u svlačionici i obući kasnije. Ali postoji tako velika vjerojatnost da ćete ga izgubiti.

Naravno, momku je lakše jednostavno odbiti nositi prsten.

Sebe smatra slobodnim

Brak za muškarca možda ne znači ništa, što on naravno neće verbalizirati, jer se neće usuditi to učiniti. U ovom slučaju također neće nositi vjenčani prsten.

Nije činjenica da će varati ili imati afere sa strane. Moguće je da će tip uvijek biti vjeran svojoj izabranoj, brinut će se o njoj i djeci. Ali uz sve to, on će sebe smatrati osobom koja ne ovisi ni o kome, koja ne bi trebala uzimati u obzir nikoga.

Svi ovi razlozi dovode do činjenice da čovjek temeljno ne nosi vjenčani prsten i ne želi to učiniti. Djevojka ga sigurno neće moći nagovoriti da promijeni odluku, jer će otpor biti trajan i kolosalan.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki