Seksualni savjeti iz vremena socijalizma

Seks je nekada bio jedna od tema o kojoj se malo pričalo. Danas je posvuda oko nas – televizija, filmovi, internet, web stranice, društvene mreže i što sve ne. U dobi koja je teško pogodna za takva objašnjenja o seksu učimo i više nego što trebamo.

Ovo je 9 savjeta iz vremena socijalizma vezanih uz higijenu i seks:

– Spolni život muškarca i žene je objektivna stvarnost.

– Što se tiče spolnog odgoja mladih, postoje jasni i kategorični stranački stavovi.

– Seksualnost nam nikako nije najvažnija stvar u životu!

– Seksualne poteškoće nisu izolirana pojava. 44% žena najčešće ne postigne zadovoljstvo.

– Želja da budemo sretni i u najintimnijem ljudskom kontaktu je ostvariva. Izazov je za znanost činjenica da njegova provedba još nije postala stvarnost za svakog građanina naše zemlje.

– Lenjin je u razgovoru s Klarom Zetkin rekao: “U spolnom životu se očituje ne samo ono što je dano prirodom, nego i ono što se uzgaja.”

– Djevojka voli cijelom svojom osobnošću, bez raskoraka između ljubavi i seksa.

– Priprema za brak nije samo pedagoška mjera. Najbolju pripremu pruža u svakom pogledu uzoran obiteljski život roditelja. To je moguće samo u društvu besprijekornog morala, oslobođenom izrabljivanja i ugnjetavanja.

– Osobno donje rublje ne nosite duže od tjedan dana, a za teške poslove više od četiri dana.

Izvor: socbg.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki