Zašto ne možete upoznati ljude online: 8 glavnih razloga

Moderna osoba ima mnogo prilika upoznati nekoga. Može posjećivati ​​mjesta za zabavu, ići na razne događaje, biti društven dok je na poslu, u posjeti ili na poslovnoj zabavi.

Ali sve to možda neće dati željeni rezultat mjesecima ili godinama, već samo udaljiti pojedinca od sna o pronalasku srodne duše.

U nekom trenutku osoba može odlučiti okušati sreću na internetu, pokušati upoznati nekoga na posebnoj web stranici. Počet će aktivno djelovati, ali nakon nekog vremena može otkriti da to ne daje željeni učinak. U ovoj situaciji pojedinac može pasti u očaj i odlučiti da mu nije suđeno poboljšati svoj osobni život.

Ali zapravo, sama osoba nema nikakve veze s tim. On jednostavno radi greške koje mu onemogućuju upoznavanje ljudi na internetu. Može se navesti nekoliko njih.

Loša fotografija

Svi prvo gledaju slike koje osoba postavi na svoj profil. Ako su fotografije loše kvalitete, ako su neuspješne, onda je malo vjerojatno da će ikoga zanimati pojedinac.

čovjek
Fotografija: Pixabay

Glavna fotografija ne samo da bi trebala biti jasna, već i imati neku vrstu sadržaja, odražavajući kakav život osoba vodi, što voli. U ovom će slučaju njegova osoba nekome biti zanimljiva.

Opis sebe

Drugi korisnici stranice također gledaju ovo. Osoba treba napisati nekoliko rečenica o sebi, spomenuti čime se bavi, koji su mu hobiji.

U ovom slučaju, svi će razumjeti o čemu mogu razgovarati s njim, potencijalni sugovornici će vidjeti imaju li nešto zajedničko s njim ili ne.

Banalne fraze

Pojedinac može započeti komunikaciju banalnim pozdravom, pitanjem kako stvari stoje. Malo je vjerojatno da će moći nekoga zainteresirati takvom porukom.

Ali ako napiše nešto originalno, ako odmah spomene svrhu poznanstva, ako primijeti nešto zanimljivo u sugovorniku, tada će najvjerojatnije reagirati na takvu poruku.

Gubitak interesa nakon prve fotografije

Osoba, ako netko dođe na njegovu stranicu, odmah počne gledati fotografije. Možda mu se ne sviđaju prve slike, zbog čega odlučuje ne nastaviti komunikaciju.

Ali ne bi trebao biti tako kategoričan. Bolje je detaljno proučiti profil, pokušati pronaći nešto zanimljivo i posebno u korisniku. Uz ovaj pristup, nećete propustiti nekoga tko bi mogao postati vaša srodna duša.

Lažna dob

Nijedan se odnos ne može graditi na lažima. Ako je osoba na web mjestu naznačila dob koja nije istinita, to joj neće dodati bodove.

Prije ili kasnije istina će izaći na vidjelo. To može uništiti odnose s onim s kim su započeli.

Strah pisati prvi

Pasivnost uvijek sve pokvari. Ako osoba nikome ne piše, ako jednostavno čeka da netko obrati pažnju na nju, onda neće moći nikoga upoznati.

Važno je gledati tuđe profile i ostavljati poruke onima koji vam se sviđaju. To će povećati šanse za početak zanimljivog razgovora.

Pogreške u riječima

Nitko ne voli nepismene osobe. Ako pojedinac piše s pogreškama, tada nikome neće biti drago komunicirati s njim.

Potrebno je pisati ispravno, pokušajte ne praviti greške pri upisu. U ovom slučaju, dijalog s osobom bit će ugodan.

Asertivnost

Ona je suprotnost pasivnosti, ali je i dalje strašna. Ako je osoba previše uporna, tada ćete se htjeti sakriti od nje.

Korisnici stranice neće htjeti igrati po njezinim pravilima i brzo započeti vezu. Osoba treba ostati mirna, ne buniti se i ne vršiti pritisak na bilo koga. Tada će biti voljni stupiti u kontakt s njim.

Sve te pogreške nije tako teško izbjeći. Samo trebate biti oprezni i kontrolirati se. U ovom će slučaju online upoznavanje sigurno biti uspješno.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki