Čokoladne strasti i vrući plesovi

Radujemo se prosinačkoj epizodi još jednog Sexy & Single partyja zbog božićnog duha party sezone. Posljednjih nekoliko izdanja događanja u klubu “Gramophone” već tradicionalno okupljaju između 200 i 250 ljubitelja glazbe, plesa i novih upoznavanja.

Organizatori Club R partyja odabrali su temu koja će zasladiti živote svih sudionika: Čokolada. Tema je već dobro poznata starim ljubiteljima Cluba R partija s prošlogodišnjeg uspješnog tematskog partyja. U prosinačkoj 25. po redu epizodi partyja za samce očekuju se brojna čokoladna iznenađenja koja će svakom sudioniku pružiti priliku da pronađe svoju srodnu dušu. To je ujedno i uvjet za uključivanje u party – sudionici moraju biti samci i ponijeti nešto slatko za ulazak – čokoladu, bombon, lizalicu, vafle, šećernog pijetla ili drugo.

Na ulazu će svi dobiti čokoladu sa simbolom – crvena za dame i plava za gospodu. Svi parovi koji pronađu bar s istim simbolom osvajaju besplatnu priliku za bar. Osim čokoladnih parova, organizatori su već tradicionalno pripremili i razne igre za upoznavanje.

Već drugi put za redom party će biti popraćen prisustvom psihologa. Gosti mogu pristupiti testu kako bi utvrdili svoju ocjenu vršnjaka i razgovarati o rezultatima sa psihologom.

Domaćin događanja bit će poznati iz prethodna dva izdanja – Spicy! Chili! Hot! u listopadu i Las Vegas u studenom Oleg. Njemu je povjerena glavna animatorska uloga u igrama i plesovima, no spretni “snjegovići” obećavaju mu biti desna ruka u organizaciji svih igara i iznenađenja za poznanike.

Dođite na najčokoladniju zabavu 18.12.2014 u Sofiji, klub “Gramophone” od 20 sati. Kako biste se uklopili u temu zabave, ponesite nešto slatko, a ako ste u božićnom raspoloženju, zgrabite šešir s patuljcima ili rogove. Otići ćete s pričama koje ćete htjeti ispričati svim svojim prijateljima. Da biste saznali više zanimljivosti o partyju i prijavili se možete posjetiti:

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki