Kakvi muškarci trebaju odbiti, a ne pokušati se približiti?

Gotovo svaka djevojka sanja da će sve biti u redu u njenom osobnom životu, da će pored sebe imati muškarca koji će je voljeti i cijeniti. Kada dama dugo ne može pronaći partnera, počinje se brinuti i postaje nervozna.

U jednom trenutku odluči da mora početi izlaziti s barem nekim.

Ali mlada dama ne bi trebala žuriti. Postoje muškarci koje ona mora odmah odbiti, čak i ne pokušavajući im se približiti. Mogu se podijeliti u nekoliko kategorija.

Posjetitelji zabave

Nema ništa loše u odmoru, u opuštanju. Ali svemu mora postojati granica. Čovjek može stalno ići na mjesta za zabavu i provoditi vrijeme s prijateljima.

Da, bit će društven, bit će zabavno biti s njim, ali ipak vrijedi razmišljati o budućnosti. Takav mladić u budućnosti neće moći postati oslonac i potpora, te se neće osjećati kao glava obitelji, ako je uopće ima u svojim planovima.

vjenčanje
Fotografija: Pixabay

Za damu koja ima planove za budućnost, ova opcija nije prikladna.

Ne poštuju žene

Mladić koji stalno oštrim riječima pokušava povrijediti damu, koji se stalno šali na račun njezinih mana, nije dobar kandidat za ulogu životnog partnera.

Činjenica je da su sarkastične primjedbe i fraze način iskazivanja pasivne agresije. Prije ili kasnije, takav će muškarac otvoreno pokazati svoj bijes i iskaliti ga na mladoj dami.

Ono što je posebno alarmantno je da dečko javno ponižava djevojku na početku veze.

Tvrdica

Nemoguće je smisliti nešto gore od škrtog čovjeka. Na početku veze djelovat će jednostavno štedljivo, no s vremenom će njegova želja za očuvanjem kapitala postati vrlo bolna.

Takav tip će odvojiti novac za poklon dami, odbit će je odvesti u kafić ili platiti račune. Bolje je ne započeti ozbiljnu vezu s njim, jer djevojka jednostavno ne može računati na njegovu pomoć u financijskim pitanjima.

Ne treba riskirati i angažirati se s mladima iz navedenih kategorija. S njima nećete moći stvoriti dobru obitelj i pronaći sreću.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki