Prikazuju prvi stroj za orgazam

Britanski institut za seksologiju organizirao je veliku izložba na kojoj će biti prikazana prva mašina za orgazam, izvještava “Daily Mirror”.

Izložba će se održati u Londonu od 20. do 30. studenogrujna sljedeće godine. Njen nokat će biti “orgonska energija”. baterija” koju su testirali Sean Connery, Kurt Cobain, Jack Kerouac, Jerome Salinger i William Burroughs.

Stroj za orgazme konstruirao je otac seksualne revolucije Wilhelm Reich već 1940. Psihoanalitičar je priznao uvjerenje da slabosti društva mogu biti izliječiti kada ljudi doživljavaju češće orgazme. One je bio uvjeren da bi tajanstvena atmosferska sila mogla biti koncentrirana u metalnoj kutiji, a osoba koja stoji u njoj može doživjeti vrhunski užitak.

Tijekom izložbe posjetitelji će se moći i sami uvjeriti prabaka seks igračaka. Izložba uključuje radove autora Sigmunda Freuda, Mary Stopes, Alfreda Kinseyja i drugih svjetionika seksologija. Bit će izložene seksualne slike i fotografije sadržaj u raznim erotskim pozama.

Izvor: BTA

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki