3 neugodna pitanja o kojima bi svaki par trebao razgovarati: učinite to “na obali”

Ako vam je cilj ozbiljna veza, nemojte se sramiti postavljati pitanja o financijama ili bivšim partnerima.

Jeste li zadovoljni svojom financijskom situacijom?

Važno je s partnerom razgovarati o financijskim pitanjima. Ne radi se samo o razgovoru o vašim dugovima, porezima ili plaći. Također pokušajte saznati odnos vašeg partnera prema novcu i shvatiti podudaraju li se vaši stavovi i navike po ovom pitanju.

Osim toga, vrijedi odlučiti kako ćete zajedno planirati budžet. S vremenom ćete se ipak morati prilagoditi jedno drugom na ovaj ili onaj način, stoga ne brinite – ovo pitanje samo će vam pomoći da poboljšate svoj odnos.

Postoji li netko koga još uvijek ne možete zaboraviti?

Ako vam se netko iz prošle veze ispriječi na putu u životu, to može dovesti do neugodnih posljedica, stoga je vrijedno postaviti pitanje svojoj djevojci ili dečku upravo sada.

Želiš li imati djecu?

Ako imate želju imati djecu, onda je važno biti s nekim tko to dijeli.

Par
Fotografija: © Belnovosti

Oni koji ne žele postati roditelji, u pravilu imaju ozbiljne razloge za to. Ignoriranje ili nevoljkost priznavanja ovih razloga može negativno utjecati na vaš odnos u budućnosti.

Prethodno smo vam rekli kako se nositi s partnerovim toksičnim roditeljima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki