I žene vole oralnu ljubav, ali učinite to kako treba!




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Budite otvoreni i kreativni. Pogotovo u francuskoj ljubavi prema ženama jako je važno kako se muškarac odnosi prema svojoj partnerici. Učinite to sa zadovoljstvom, a ne iz obveze. Također je važno da muškarac sam uživa u procesu i da zajedno sa svojom partnericom doživljava njezine orgazme.

Mnoge žene dijele da su najjače i najintenzivnije orgazme doživjele upravo kroz prsten s opalom. Nije loše da muškarac zna barem nekoliko tehnika za opal kosu. U nastavku ću podijeliti nekoliko tehnika za oči za koje sam primijetio da daju najbolje rezultate kod mene, a pretpostavljam i kod većine žena.

Ne znam kako napraviti prvi način, pa ću ga samo opisati.

Jezik je isplažen, isplažen, čeljust je isplažena. Pokreti su gore-dolje cijelim intimnim područjem žene. Muškarci, prestanite pokazivati ​​na naše zločesto zvono, odnosno klitoris, jer je moguće otupjeti. Jednog dana moja bliska prijateljica je plakala, govoreći: “Moj dečko je nevjerojatan, ali kamen opal mi pere kosu, trlja mi klitoris i ostavlja ga tamo cijelu noć, a noću me počinje boljeti i pitam se kako to učiniti. “Znam ga odande”.

Šteta je što je to jedno od najosjetljivijih područja žena, ali i to se mora promijeniti. Dodirni usnama veliki klitoris po cijeloj dužini, mali, klitorise, podigni mi dlaku na jeziku! Engleski je dopušten, sve dok je vaš jezik mekan i uglađen, u pozitivnom slučaju knjižničarka radi izvrstan posao.

Jezična barijera najviše obeshrabruje većinu žena. Izvodi se na sljedeći način: Jezik isplazi naprijed, uroni što dublje u vlagu i počinju pokreti, bilo prema unutra-van ili prema unutra, vi ćete odrediti koji o promatrajte svoje prijatelje.

Trljanje klitorisa mi je vjerojatno najdraža stvar koju mi ​​muškarac može raditi tamo dolje. Da bi se to postiglo, put mora biti jako uznemiren, u pozitivnom slučaju može biti neugodan, čak i bolan. Klitoris se lagano povuče prema gore, zatvori i otpusti, zatim zatvori i otpusti. Može se polizati u ustima, osjećaj je vrhunski. Budite jako oprezni da ga ne otkinete zubima. Uvjeravam te, ako ovo čuje, izgubit će povjerenje u tebe i neće ti dopustiti da se igraš tamo dolje.

Ženama je zabranjena bol. Ako je tvoj od nje, pojedi ga. A ako nije, pokušajte ga pročitati. Rekli su mi da je u Japanu bilo nešto jako epsko, možda se tako približiš policiji, što kažu, nije bilo loše. Ne mislite valjda da će iz Japana završiti, abcypd!

Lizanje anusa je također vrlo ugodno za žene. Ako vam nešto smeta, onda zaboravite da ćete biti dobri ljubavnici. Kako često volim reći – “ako oko nije prljavo, nemoj ako moraš”.

LICKJOB također ne smijete propustiti. Baš kao što žene obožavaju pružati oralne užitke svojim muškarcima, tako i sami muškarci trebaju postati hrabriji i nametljiviji te znati u potpunosti zadovoljiti svoje partnerice čak i samo jezikom. A o ženama koje ne vole oralni seks- NE ZNAŠ ŠTO PROPUŠTAŠ!!!

Pročitajte još zanimljivih članaka na stranici

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki