Marian je još uvijek u kontaktu s ovim kandidatima za B&B Vol Liefde

Marijan bio je jedan od vlasnika B&B-a u prošloj sezoni B&B pun ljubavi. Tijekom programa nije pronašla ljubav, ali je kroz program stekla lijepa prijateljstva. U najnovijem Beau Monde Marijana otkriva s kim je od gospode još uvijek u kontaktu.

Dobro društvo

Budući da Marian ove godine Božić slavi u Nizozemskoj, prima Beau Monde u svom luksuznom domu u Den Boschu. U tom trenutku nije sama u svom domu u Den Boschu, već u društvu dobre prijateljice Marijke i od Olof. Znamo ga kao jednog od Marijanovih štovatelja u programu B&B pun ljubavi. “Olof živi u Vughtu, koji je odmah iza ugla, i redovito dolazi na šalicu kave. Mi smo dobri prijatelji”, rekao je Marijan. Kako zabavno!

B&B pun ljubavi Olof

Ostali kandidati

No poduzetnica također ima topao kontakt s drugim muškarcima koji su se pojavili na njezinom pragu u Algarveu. Tako je postala dobra prijateljica s ur (u javnosti poznat kao ‘zgodan’) i siječanj (‘bivši odvjetnik s vrućim krumpirom u grlu’). “Svi smo zajedno gledali prvu epizodu i također s dva moja prijatelja koji su često bili tamo u Portugalu,” kaže Marian. Društvena životinja imala je jednu za tu priliku zabava za gledanje aneks organiziran roštilj. “Vrlo ugodno.” Ovo još jednom pokazuje da rođeni Den Bosch od svega pravi zabavu.

A ostalo?

A onda se i mi pitamo što je s jednim od zadnjih kandidata Tom, jednostavan, pomalo ADHD umjetnik s dugom sijedom grivom se dogodio. Plavuša o tome kaže: “Tako srce. Posjetio sam ga u Groningenu zajedno s ostalom trojicom muškaraca.” Kakva je ekstrovertna osobnost u Groningenu? Pa, očito se snašao! “Organizirao je fantastičnu večeru za nas i živi u prekrasnoj, preuređenoj crkvi i ima prekrasan auto”, rekao je Marian.

Marian Floren

Monumentalna zgrada u Den Boschu

No, sama Marian, kao što smo vjerojatno mogli pretpostaviti, također je u velikoj zabuni. Plavuša pola godine provodi u Algarveu, a drugu polovicu živi – već godinu dana – u prekrasnoj, monumentalnoj zgradi u Den Boschu, u samom centru grada. “Ušla sam i prodano: sve na jednom katu, visoki stropovi, stari mramor, vitraji, autentični ukrasi, veliki vrt”, kaže ona. Zanima vas Marianov dom? U najnovijem Beau Monde ona o tome potanko govori.

Ovaj članak je iz prosinačkog izdanja Beau Mondea. U njemu Marian govori o svojoj kući u Den Boschu, osvrće se na tešku godinu koju je proživjela i gleda unaprijed u 2024. Najnoviji Beau Monde sada je u trgovinama!

Izvor: Beau Monde | Slika: NL Image, Feriet Tunc

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki