Prsten prati kako se muškarci snalaze u krevetu

Nakon što smo vam jučer govorili o najnovijem, danas smo mislili i na našu mušku publiku.

Ako želite znati kako se ponašate u krevetu, možete se poskliznuti SexFit prsten koji će vam reći kako vam je među plahtamapiše “Daily Star”.

Nošenje visokotehnoloških uređaja za praćenje zdravlja i fitnessa oko zapešća nije ništa novo. U slučaju SexFita, pak, gadget će biti smješten na malo intimnije mjesto.

Poseban prsten navlači se na muško tijelo i prati kako se nositelj ponaša u spavaćoj sobi. Na temelju primljenih podataka, gadget obavještava svog vlasnika o njegovom “pohotnom” statusu i pomaže poboljšati tehnike kreveta.

Prsten na muškom spolnom organu vibrira, pridonoseći ulasku u idealan ritam. Kada je postignut, SexFit emitira LED svjetla.

Nakon završetka spolnog čina, prikupljeni podaci se Bluetooth vezom prenose u posebnu aplikaciju na pametnom telefonu, a muškarac – sam ili zajedno s partnericom – može provjeriti kako se pokazao u krevetu.

SexFit prsten je razvila online trgovina seks igračkama Bondara. Međutim, muškarci željni isprobati inovativnog seksualnog asistenta morat će pričekati – uređaj je u ovoj fazi samo prototip.

Izvor: BTA

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki