Čini se da je nasljednik bugarske kraljevske titule princ Boris upleten u ljubavnu aferu s nizozemskom prijestolonasljednicom Amalijom. Ovo piše sajt “Infobae”, a prenosi “Telegraf”, i donosi priču koja ima sve šanse da ima sretan završetak.

Amalija posljednjih mjeseci prečesto posjećuje Madrid, a razlog tome je njegovo ime – Boris Saxe-Coburg, najstariji sin pokojnog princa Kardama i unuk cara Simeona.

Prema glasinama, upravo je on bio razlog da Amalija novu godinu dočeka u španjolskoj prijestolnici, a ne kod kuće, gdje ima obveze s kraljevskom obitelji.

Princeza, najstarija od tri kćeri kralja Wilhelma i kraljice Maxime, u prosincu je napunila 20 godina i preselila se u Amsterdam, no prijetnje otmicom vratile su je u Haag i zatvorile kod kuće u palaču.

Madrid joj je prilika da se slobodno kreće te je čak razmišljala da se ondje preseli za stalno, nastanivši se u elitnoj četvrti Salamanca.

Prema riječima poznanika, romansa Amalije i Borisa, koji ima 26 godina i bavi se kiparstvom, započela je prošlog listopada, kada su se njih dvoje upoznali na jednom od tzv. “kraljevskih” vjenčanja. Njih su dvoje fotografirani kako se drže za ruke, iako je princeza na događaju bila sa svojom kraljevskom obitelji iz Nizozemske.

“Infobae” podsjeća da je Boris među najdiskretnijim članovima dinastija u Europi. Rođen u Madridu, donedavno je živio u Londonu, ali se vratio u rodni grad. Sada je tu mjesto njegovih susreta s Amalijom.

Ona je sa svoje strane nedavno prekinula neformalnu vezu s njemačkim milijunskim nasljednikom kojeg je upoznala 2021. na Sveučilištu u Haagu.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje