Koliko kreveta napraviti u stakleniku – 2 ili 3: najbolja opcija

Odlučite li se u svom vrtu postaviti staklenik, trebali biste se od samog početka malo potruditi oko organizacije prostora.

Samo u ovom slučaju, vjeruje Anastasia Kovrizhnykh, stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti, agronom znanstvenik, krajobrazni dizajner, rad u stakleniku bit će prikladan i moći ćete koristiti maksimalnu površinu za sadnju povrća.

U takvoj situaciji postavlja se pitanje: gdje je opcija koja se smatra najboljom u ovom pitanju?

Ako se i vi nađete na raskrižju i birate, ali ne možete odlučiti koliko kreveta treba biti u stakleniku, savjetujemo vam da poslušate mišljenje ljetnih stanovnika s impresivnim “iskustvom”.

Prema njima, možete maksimalno iskoristiti prostor unutar staklenika ako ovdje uredite 3 (ne 2) kreveta.

Staklenik
Fotografija: © Belnovosti

Onaj koji se nalazi u središtu smatra se prolazom i omogućuje vam ulazak u staklenik s jedne i s druge strane.

U pravilu je širina bočnih gredica u gore opisanom slučaju oko 80 cm, dok se srednja gredica “proteže” u širinu 70 cm, a širina staza je 35 cm.

Da biste spriječili raspadanje rubova kreveta, upotrijebite još jedno opažanje profesionalaca u vrtlarstvu: na primjer, to se neće dogoditi ako krevete napravite od drvenog okvira.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki