Speed ​​​​Dating – prekrasna prilika za nova poznanstva




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Spominjanje riječi “brzi” i “sastanak” u istoj rečenici u neobaveznom razgovoru često izaziva širok raspon reakcija, od neskrivenog prijezira do istinskog zanimanja, pa čak i iznenadnih provala smijeha. Istina je da većina ljudi nema pojma o Speed ​​​​Datingu i njegovim najvećim prednostima.

Svi smo vidjeli ovakve scene mnogo puta u filmovima ili reklamama na TV-u, i iako oni možda uspijevaju prikazati stvari na duhovit način, zapravo nemaju puno veze sa stvarnošću. Evo nekoliko razloga zašto su Speed ​​​​Dating izvrsna prilika za samce koji žele pronaći svoju srodnu dušu.

Ono što vidite je ono što dobivate

Jedna od najčešćih pritužbi samaca na internetske spojeve jest da često osoba koja dolazi na njihov spoj nema mnogo veze s njihovim uglađenim imidžom na internetu. Ne izgleda kao njegova profilna slika, ne odgovara nekim fizičkim kvalitetama koje je naveo o sebi (npr. visina)… opcija je mnogo. Speed ​​​​dating eliminira ovaj problem jer upoznajete osobu licem u lice.

Zajamčeno ćete upoznati stvarne ljude

Još jedan plus brzih spojeva je što su razumni, zabavni, učinkoviti (kako u smislu novčane vrijednosti tako i vremena koje ćete potrošiti). Značajna prednost SpeedDatinga u odnosu na isprobane i provjerene klasične metode spojeva je to što dolaze s uključenim jamstvom. Da, stvarno imaju garanciju! Na Speed ​​​​Datingu ćete sigurno upoznati 10 osoba suprotnog spola uživo.

Imate vremena za razgovor sa svakim sudionikom

Koliko puta ste se zagledali u nekoga u klubu, klubu ili u izlasku s prijateljima? I, prije nego što ste mu se uspjeli prišuljati, netko vas je zaustavio ili ga je druga osoba nagovorila? To se ne može učiniti u Speed ​​​​Datingu: imate određeno vrijeme (obično 6 minuta) za razgovor sa svakim sudionikom. Ovo je prilika koju biste trebali maksimalno iskoristiti ako ste fascinirani drugom osobom.

Izbjegavate neugodne situacije

Osim što je učinkovit, Speed ​​​​Dating spašava neugodne situacije. Koordinate između sudionika se razmjenjuju sljedeći dan nakon sastanaka samo ako postoji međusobna podudarnost interesa. Na taj način izbjegavate neugodan trenutak kada se pitate da li i kako tražiti telefonski broj svog zanimljivog sugovornika. Spašavate se i smiješnih situacija u kojima morate odbijati flert od manje privlačnih, ali nametljivih osoba.

Upoznat ćete ljude koji se žele upoznati

Speed ​​​​Dating vam daje priliku komunicirati sa stvarnim, živim ljudima koji se stvarno žele upoznati i traže partnera. Izlasci su kratki, slatki, a dobivate upravo onoliko vremena koliko vam je potrebno da procijenite poklapaju li vam se interesi i odlučite želite li ponovno vidjeti tu osobu.

Nakon svega toga… zašto ne probati

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki