Kako osvojiti muškarca Bika

U svom pristupu ženama, Bik je oprezan, radije proučava situaciju prije nego što donese odluku. Neće ići osvojiti trofej za kojim svi jure. Potreban mu je suputnik za dugo putovanje, a ne blistavi auto koji će uskoro morati na otpad. On cijeni sigurnost i stabilnost.

To ne znači da će odbiti provesti vikend s lijepom plavušom. Svijet je naseljen mnogim seksualnim, senzualnim i, čini se, neozbiljnim Bikovima koji se definitivno vole seksati. Ali zadubivši se dublje, pronaći ćete osobu koja ne traži kratkoročnu vezu. Kada je u pitanju njegov emotivni život, može si priuštiti da bude strpljiv.

Pri prvom susretu izvanredna romantičnost Bika nije očita. On će obožavanu ženu staviti na pijedestal, ali će biti daleko od toga da je tretira kao kip. Za razliku od nekih muškaraca koji su skloni idealizirati žene, Bik vas voli onakvima kakvi zaista jeste.

Bika ne treba podsticati. Voli da se sve, uključujući prijateljstva i romantične veze, gradi na čvrstim temeljima. To može zahtijevati suzdržanost i strpljenje, ali Bikovi cijene ove kvalitete jer ih i sami posjeduju.

Pokažite im da uživate u njihovom društvu, pokušajte ih zabaviti. Ove mirne, neuzdrmane osobe privlače ljudi koji su u stanju nasmijati sugovornika. Bik će vam se činiti šarmantnim sugovornikom, zanimljivim i zainteresiranim.

Ako pričate vic, zapamtite da Bik voli grubi, masni humor. Sočne šale su mu duša.

Ako ćete hraniti Bika, učinite to dobro. Ili ga odvedite u dobar restoran ili pokažite svoje kulinarsko umijeće i poslužite izdašne porcije.

Nemojte monopolizirati razgovor. Bik voli pričati. I ne štedite na komplimentima – pohvalite dom, odijelo, auto, nakit, dobar suzdržani ukus i što je najvažnije – samog Bika.

Bik nije sposoban reći “volim te” s lakoćom Blizanaca ili Vaga, ali svoju će vam privrženost pokazati s neočekivanom velikodušnošću. Naravno, njegovi darovi neće biti neozbiljni, jer, trošeći novac, on zna pravu vrijednost stvari. Radije će vam kupiti jedan skupi komad nakita nego desetak bezvrijednih drangulija.

Iza Bikove suzdržanosti krije se strastvena, fizička bit. Za njega su ljubav i senzualnost praktički sinonimi. Kao i žena Ovan, on je neposredan u seksu. Ne vidi potrebu za varijacijama, ali ima snagu o kojoj svaka žena može sanjati. Njegova ogromna vitalnost nadoknađuje monotoniju.

On je senzualna, jake volje, razborita osoba kojoj možete vjerovati. Vjeran je, pouzdan, ljubazan, ima sofisticiran i nenametljiv smisao za humor. Žene koje traže pouzdanog partnera trebaju obratiti pozornost na Bika.

Strpljiv, ali jak – evo njegovog opisa. Dobit će ono što mu pripada kada za to dođe vrijeme i nikad neće odstupiti na pola puta. Njegove strasti se ne vide odmah, ali kada je čvrsto odlučio da vas osvoji – pripazite! Neće vam biti lako otkopčati ga. Možda biste radije ostali i uživali u njegovom društvu.

Ne gubite vrijeme na flert. On zna kad si samo skroman. Što ga više pokušavate prevariti, on postaje tvrdoglaviji. Ako iole poznajete muškarce, znate da je tvrdoglav. Točnije, najtvrdoglaviji u Zodijaku. Muškarac Bik obično je dobro fizički razvijen, što je dio njegovog šarma. Ima zemljanu, snažnu, osjetljivu prirodu.

Voli se prepustiti strastima u ugodnom okruženju. To uključuje prigušeno svjetlo, tihu glazbu, vino ili konjak… Okruženje je za njega gotovo uvijek jednako važno kao i samo vođenje ljubavi. Okružuje se lijepim stvarima, namještajem, slikama, želi imati najbolje. Može popiti dvije čaše i otići spavati dok se vi još uvijek pitate što učiniti. Ustrajati u pokušaju približavanja Biku je gubljenje vremena.

I u hrani i piću i seksu, Bik želi dobiti najbolje. On nije od onih koji će sretno ljubiti zrak koji te je upravo dodirnuo. Stoji s dvije noge na zemlji i pravi je muškarac.

Što god se dogodilo, nemojte provocirati muškarca Bika. Teško ga je izbaciti iz kolosijeka, ali ako se naljuti, pobjesni. Teško mu je oprostiti i zaboraviti. Muškarci rođeni u prvom dijelu znaka Bika vole akciju. Oni to trebaju. Kada se suoče s problemom, traže izravno rješenje. (Žena koja prijetnjama i ucjenama pokušava zadržati muškarca Bika mogla bi biti u ozbiljnoj nevolji.)

Bikovi, rođeni u drugom dijelu znaka, skloniji su trikovima. Nažalost, često nisu tako pametni kao što misle, a neuspjeh može dovesti do ozbiljne depresije.

Muškarac Bik je ljubomoran. Želi da ono što ima bude samo njegovo. Ne može se rastati ni od čega osim ako je već izgubilo vrijednost u njegovim očima. Ako je vaša veza gotova, on će pokušati ostati prijateljski raspoložen. Ali budi pažljiv! Može biti težak prijatelj zbog svoje pretjerane kritičnosti. Tolerantan je samo prema ljudima koji ne utječu na njegove emocije. Dovoljno je tvrdoglav da se bori za beznadežan posao i rijetko kada nešto radi za druge tek tako. Previše voli sebe.

Bik je jake volje, seksualan, posesivan i iznimno emotivan. Postoji tradicionalni pristup seksu koji može biti posebno stimulativan. Ako sve do ove točke razumijete i strpljivi ste, a pogotovo ako volite da vas netko gura – ovo je vaš tip muškarca.

Pročitajte još zanimljivih članaka na stranici sroditelji.com.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki