Kad ne biste smjeli pustiti bivšeg u svoj život

Kad romantični partneri odluče prekinuti svoju vezu, osjećaju se kao da odlaze zauvijek i da više neće ni pomišljati na to da ponovno budu par. Ali nakon nekog vremena, muškarac može inicirati sastanak s djevojkom, može reći o svojoj želji da sve počne od samog početka.

Mlada će dama gotovo sigurno probuditi stare osjećaje, a najvjerojatnije će razmisliti o ponovnom pokušaju. Ali definitivno ne bi trebala žuriti.

Postoje slučajevi kada se bivšem partneru ne smije dopustiti povratak, čak i ako on to traži. Može se navesti nekoliko njih.

Došlo je do izdaje

Ako je to bio razlog razdvajanja, onda ne može biti govora o nastavku veze. Dama bi trebala zapamtiti da netko tko je po prirodi izdajica nikada neće postati drugačiji.

Takav tip će stalno varati, imat će afere sa strane, varati će i lagati. Malo je vjerojatno da će u ovoj situaciji biti moguće pronaći osobnu sreću.

partneri
Fotografija: Pixabay

Bilo je prisile

Nitko nikoga ne može prisiliti na nešto. Ako je muškarac prethodno upotrijebio silu protiv djevojke, onda ona ne bi trebala biti ni blizu njega.

U idealnom slučaju, ona će ignorirati njegove pozive ako ga unfrienduje na društvenim mrežama. Time će se zaštititi i dati sebi priliku da bude sretna. U nekim slučajevima čak je primjereno obratiti se tijelima unutarnjih poslova radi zaštite.

O tome vrijedi razmisliti ako vaš bivši prelazi sve granice i prijeti nasiljem ako odbijete obnoviti vezu s njim.

Bilo je manjih svađa

Ako tijekom procesa komunikacije postane jasno da su partneri promijenili svakodnevne navike koje su bile dosadne, tada možete pokušati sve ispočetka. Ali praksa pokazuje da se to događa vrlo rijetko.

Ako svakodnevna pitanja i dalje izazivaju kontroverze, ako se pogledi na mnoge stvari razlikuju, onda je bolje ne iskušavati sudbinu i ne postati ponovno par. Neće nikoga usrećiti, nikome neće pružiti radost.

U svim drugim slučajevima, nastavak odnosa može se smatrati mogućim. Partneri će samo trebati uložiti malo napora da ponovno postanu sretni i istovremeno bliski.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki