Erogene zone znakova zodijaka

Mi smo, naravno, potpuno slobodni u izboru hoćemo li vjerovati astrologiji ili ne, ali svaka žena koja je imala Škorpiona u svom krevetu potvrdit će da se razlikuje od romantične Vage ili nježne Ribe.

Ovan je obično toliko naelektriziran da samo frcaju iskre i ljubav je za njega bojno polje koje mora dobiti. Koliko god čudno bilo, poticaj koji ga baca u krevet je banalni skandal. U nervoznom stanju njegovo je tijelo doista prijemčivo za karakterističan način uzbuđenja: izravno milovanje njegove ponosne glave i ušnih resica. Milujte ga po potiljku i nastavite ga ljubiti (Ovan se voli ljubiti) i predigra će se brzo pretvoriti u pravu svađu u krevetu.

Bikovi su prilično osjetljivi ljudi, skloni su okolnostima i preferiraju dugotrajno uživanje. Volite li Bika? Uzmite si vremena. Erogene zone ovog znaka su vrat, usne i nos. Svom Biku možete ležerno popraviti kravatu laganim prelaskom noktiju preko kože – i on je gotov! Zatim možete nastaviti s erotskom masažom. Nemojte prestati maziti svog Bika kao mače!

Blizanci vole raznolikost, znatiželjni su i radoznali. Oni rado isprobavaju sve novo i seks nije iznimka. Bez rutine i bez “samo u krevetu i samo tako”, inače će Blizanci nestati s horizonta. Postoji mišljenje da muškarci Blizanci više vole lov i igru ​​od stvarnog procesa, ali ipak imaju svoju slabu točku: stalne i nježne dodire po prsima i rukama. Dodirnite svoje prste, unutarnju stranu šake i ubrzo ćete osjetiti kako vaš Blizanac drhti.

Rakovi su vrlo osjetljivi i ranjivi, pa su sve nježne riječi namijenjene njima. Imajte na umu da Rak nije sklon traženju avantura sa strane, ali će vas rado pozvati na večeru uz svijeće i pozvati vas da se zajedno okupate! Svoje povjerenje u partnericu izražavaju tako što je puštaju blizu svojih bradavica. Osim toga, padaju i na duboke poljupce. Trikovi Kama Sutre ne privlače predstavnike ovog znaka zodijaka i bolje je ne inzistirati.

Lavovi vole biti u centru zbivanja. Nisu sramežljivi i uputit će vas na najosjetljivije dijelove tijela. Obožavaju sve vrste masaže, posebno na leđima.

Muškarci Djevice, u usporedbi s drugim znakovima Zodijaka, prilično su cool. Rijetko gube glavu i odolijevaju iskušenjima. Djevica planira svoj seksualni napad tek nakon što vas je svojim umom prepoznala kao vrijedan objekt pažnje. Kod muškaraca Djevica postoji jedna vrlo važna točka – čistoća – iznutra i izvana – stoga nemojte čekati da doživite divlji seks u hodniku, npr. Usmjerite svoje milovanje na njegov trbuh i pustite tihu glazbu. Ne zaboravite poljubiti njegovo lice.

Vaga jako naginje seksu ako muškarac koji predstavlja ovaj znak ima priliku da vam pokaže malo luksuza. A ako ste već prostrli svilene plahte, on će vam poslužiti šampanjac i biti sretan.Budući da vaš partner svijet doživljava vizualno, striptiz neće biti suvišan.

Škorpion je strastveni ljubavnik i fantazer. Ne voli pričati o svojim željama, morat ćete sami pogoditi. Za početak, pogledajte najbolje filmove za odrasle i pripremite se za eksperimentiranje. Tu će dobro doći Kama Sutra. Njegova erogena zona je upravo ono što se nalazi ispod struka.

Strijelci obožavaju osobnu udobnost, ali neće odbiti nešto egzotično. Temperamentni muškarci Strijelci ne izdrže dugo bez senzualnih užitaka. Njihov najosjetljiviji dio je površina bedara.

Jarci tretiraju seks kao čin od najvećeg povjerenja. Put do njegove postelje je spor i težak. Morat ćete biti strpljivi. Masaža stražnjice i leđa zapalit će nježnu i strpljivu ljubavnicu.

Vodenjaci su vrlo neobični ljudi. Svojeg partnera mogu darovati nesvakidašnjim ljubavnim igrama. Istodobno, vole ih pokretati na najneobičnijim mjestima. Ovaj znak obdaren je izuzetnom fantazijom. Vodenjacima će biti drago kad ih mazite po obrazima, obožavaju bazene i kupke. A masaža lista i gležnjeva motivirat će ga da vam pokaže gdje je raj na zemlji.

Muškarci Ribe su najnježniji i najpažljiviji ljubavnici – neumorni i inventivni u uvodu u seks. Ako ste romantične prirode, onda za vas nema prikladnijeg partnera. Samo mu trebate pomoći da prevlada tjeskobu i on će vas polegnuti na vodeni madrac ili u kadu – ribe vole kretanje vode i toplinu. Dišite mu u uho, mazite ga po leđima i struku i on će vam biti zahvalan. Prava vatra će, međutim, planuti nakon što mu izmasirate stopala.

Izvor: samontiroditelji.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki