Vrlo lijepe vijesti za Soundos El Ahmadi

Tijekom svog sudjelovanja u Najpametnija osoba na svijetu (Belgija) osvojen Soundos El Ahmadi srca gledatelja. Nažalost, komičarka kao kandidatkinja nije uspjela ući u završne tjedne, no uskoro je ponovno gledamo u programu. Soundos će se jednom vratiti, ali kao član žirija.

U okusu

Soundos je svojim humorom uspjela ostaviti dobar dojam na gledatelje Najpametnija osoba na svijetu. Kada je komičarka najavila da će izvoditi razne humoristične predstave u Belgiji, te su predstave bile rasprodane u tren oka. I to nije sve. Povrh svega, Soundos se vraća u program Najpametnija osoba na svijetu. Ovaj put ne kao sudionici, već kao član žirija.

“Od sudionika do člana žirija u nekoliko tjedana. Što sad, čekaj iduću godinu. Zovite me Shortcut el Ahmadi”, šali se Soundos na Instagramu.

Neće proći dugo prije nego što ćemo moći uživati ​​u Soundosu kao članu žirija. Commédienne je najavila da će ona biti predstavljena u programu 14. prosinca. Kako zabavno!

Entuzijastični odgovori

Soundos može računati na mnoge entuzijastične reakcije na Instagramu. “Omg nevjerojatno”, piše Anna Nooshin. “Ovo zlato”, odgovara Veronika van Hoogdalem. Također Chantal Janzen, Danny de Munk, Carolina Dijkhuizen, Maryam Hassouni, Quinty Misiedjan i mnogi drugi ostavljaju pozitivan komentar. Jako se veselimo 14. prosinca!

Izvor: HLN | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki