Muškarci polude za ženama koje ovako koketiraju

Vidite ga na drugoj strani sobe i osjetite iskru privlačnosti. Progutate svoju sramežljivost i ovaj put odlučite nešto učiniti. Skupite hrabrost, duboko udahnite i pripremite se za početak. Ali kako to učiniti ispravno? Čini se tako lako u filmovima i romantičnim sapunicama gdje jedan dobitak u prepunoj prostoriji otvara vrata doživotne ljubavi. Flert nije jako kompliciran kada ga gledate iz perspektive onoga što je ljudima potrebno u društvu.

Muškarci jako vole žene koje flertuju na ovih 6 načina:

Prema riječima psihologinje dr. Monice Moore, “ne privlače ih fizički najatraktivniji ljudi, već oni koji signaliziraju da su slobodni i iskazuju samopouzdanje kroz osnovne tehnike flerta kao što su kontakt očima i osmijeh.”

Dvije najsvestranije tehnike flerta IPAK najbolje funkcioniraju! Istraživanja pokazuju da se muškarci i žene diljem svijeta najviše koriste ovim tehnikama flerta.

Pogledajte više:

Prema Journals of Nonverbal Behavior, “mimikrija je pozitivno povezana s romantičnim interesom”. Oponašanje nečijih pokreta može pokazati da je zainteresiran.

Volimo ljude koji izgledaju poput nas! Pokušajte se povezati s nekim tko vas makar i malo zanima. Kada ljudi nisu poput nas, čini se da uzimamo aspekt informacija o njima i povezujemo ih sa nama, uzrokujući da o njima mislimo povoljnije.

Ne koketirajte tijekom radnih sastanaka, roditeljskih sastanaka ili bilo kojeg drugog važnog ili profesionalnog sastanka – koristite svoju prosudbu. Ako mislite da je krivo vrijeme da nekome priđete, pričekajte pravo.

Pogledajte više:

Pazite na znakove koji vas jednostavno ne zanimaju toliko. Agresivno, neželjeno flertovanje je neugodno. Pazite na njihov govor tijela. Ako se povuku ili stalno gledaju u stranu, vjerojatno nisu zainteresirani.

Svatko voli pričati o sebi, stoga postavljajte pitanja i pokažite da vas zanima što ima za reći. On će cijeniti vašu iskrenu želju da saznate više o njemu. Stručnjaci ovo također uključuju u svoje četiri omiljene tehnike flerta!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki