Vrhunski vodič kako biti ženstveniji i privlačniji

Kad pomislimo na ženstvenu ženu, odmah bismo mogli zamisliti ljepoticu koja šeće ulicom u haljini s cvjetnim uzorkom, raskošne duge kose u visokim petama i crvenog ruža koji vrišti strasti.

Zamišljamo ženu dobrog držanja, koja odiše samopouzdanjem, koja se slatko smiješi dok njezin govor tijela govori svijetu da je zaljubljena u sebe, život i sve oko sebe.

I svjesni smo činjenice da niti jedna žena ili muškarac ne mogu ostati ravnodušni na takvu damu. Njezina je ženska energija toliko moćna da može postati uzrok prometnih gužvi.

Njegovo pojavljivanje jednostavno ne može proći nezapaženo, bez obzira koliko ste trenutno zaposleni. I onda se pitamo kako joj, zaboga, to uspijeva? Kako može izgledati tako očaravajuće, a da i ne pokuša?

A odgovor nije njezin izbor najskuplje odjeće, njezino sjajilo za usne, njezin oblik tijela pješčanog sata ili njezina frizura. Sve to joj pomaže da istakne svoju ženstvenost, ali korijen njene privlačne, ženske energije dolazi iz nje same i zove se unutarnja ženstvenost.

Ženstvenost znači osjećati se dobro u vlastitoj koži, osjećati se samouvjereno, biti odvažan, biti neovisan, imati smisao za humor, imati veliko, nesebično srce i slaviti svoju prirodnu ljepotu. Ženstvenost je spoj vaše vanjštine i unutrašnjosti.

A ovdje je ultimativni vodič koji će vam pomoći da iskoristite svoju ženstvenu stranu. Sastoji se od dva dijela.

Naglašavanje vašeg ženstvenog izgleda

Iako ne bismo rekli da postoje striktno muške i ženstvene boje, postoje neke nijanse koje čine da izgledate muževnije ili ženstvenije. Ne, to ne znači da se morate ograničiti na nošenje samo boje breskve i ružičaste boje. Neke od najjačih, najženstvenijih boja su ljubičasta, crvena ili smaragdno zelena.

Poznato je da je crvena boja strasti i najveći je poticaj za privlačnost i zavođenje. Ljubičasta i smaragdno zelena su luksuzne boje blisko povezane s aristokracijom.

Briga o sebi trebala bi se odnositi i na tijelo, ali i na um. Dakle, biti ženstveniji znači imati dobru higijenu redovitim tuširanjem, održavanjem lijepe manikure i njege kože.

Pogledajte više:

Klonite se široke odjeće i umjesto toga nosite haljine, pripijene majice i seksi donje rublje, osvježite svoju garderobu dodacima poput svilenih šalova i elegantne odjeće koja govori da ste žena, a ne dječak (iako i muška odjeća ponekad može izgledati pametno).

Odijevati se kao dama ne znači kupovati samo ono što je u trendu. To znači imati vlastiti stil kojim ćete pokazati svoj jedinstveni stav i individualnost. To znači odabrati artikle koji savršeno pristaju vašoj figuri i ističu najbolje dijelove vašeg tijela.

Parfemi su zaista moćni mirisi koji vas u trenutku mogu učiniti boljim u svojoj koži i pretvoriti vas u uličnu božicu.

Ne postoji ništa privlačnije od žene koja zna odabrati pravi parfem i kako ga nanijeti. Ako želite biti ženstveniji, trebali biste naučiti nositi parfem kao dama. A to znači nanijeti nekoliko kapi, a ne litre, samo zato što ne možete dešifrirati jeste li već nanijeli dovoljno.

Pogledajte više:

Muškarci su stvarno ludi za ženskom kosom jer je privlačna očima i iz bioloških razloga, što znači da što je zdravija, to je žena zdravija, a to znači i zdravo potomstvo. Općenito, vaša kosa je jedan od vaših najboljih prijatelja kada je u pitanju naglašavanje vašeg ženstvenog izgleda.

Vježbanje će vam pomoći da se riješite svih toksina nakupljenih u vašem tijelu, potaknuti vaše sretne kemikalije poput endorfina i dati vašem tijelu privlačnu ženstvenu figuru.

Vjerujte nam, ne postoji ništa ženstvenije od žene koja se dobro brine za svoje tijelo i um, žene koja može bez napora skinuti odjeću jer sve što obuče izgleda privlačno. Ne postoji ništa ženstvenije od žene koja je i dama sa stavom i ratnica u teretani!

Otkrivanje vaše unutarnje ljepote

Prošla su vremena kada su žene bile u sjeni muškaraca i kada nisu bile istinski cijenjene zbog svojih intelektualnih sposobnosti. Moderna ženstvenost dala nam je priliku da pokažemo sve svoje vještine, podijelimo svoje mišljenje, poštujemo mišljenje drugih i zahtijevamo isto od njih. I bila bi šteta da ih ne iskoristimo.

Ako želite naučiti kako biti ženstveniji, morate naučiti biti otvoreni za smislene razgovore u kojima ćete slobodno i strastveno dijeliti svoja životna iskustva i perspektive.

Vjerujte nam, ne postoji muškarac na svijetu koji ne voli ženu koja o svemu ima svoje mišljenje. Ako ste sposobni i otvoreni za sadržajan razgovor, to znači da ste prava dama sa stilom i intelektualnim kapacitetom.

Mnogi misle da je humor rezerviran samo za dečke jer je pričanje viceva muška osobina. Pa to uopće nije istina.

Smisao za humor nema veze s muževnošću ili muškom energijom, jer je univerzalan!

Smijeh je univerzalni znak da se dobro zabavljate, da uživate u životu i da ste zadovoljni sobom.

Pogledajte više:

Kažu da su oči prozori naše duše, i to s razlogom. Naše oči mogu puno reći o našoj osobnosti, našim namjerama i našem cjelokupnom stavu.

Na primjer, ako izbjegavamo kontakt očima, to znači da imamo anksioznost kontakta očima, što je nešto što treba prevladati. Također, ako predugo buljimo u ljude, možemo poslati poruku da zapravo ne znamo što radimo.

Naučiti održavati pravilan kontakt očima znači pokazati drugim ljudima da ste sigurni u vlastitu kožu i da vas zanima ono što imaju za reći.

Žena bez strasti je kao cvijet bez mirisa. Strast je bit života i bit vaše ženstvenosti! Znati što volite, provoditi vrijeme istražujući nove stvari i uživati ​​fokusirajući se na ono što vam donosi radost je živjeti ispunjen život.

Pogledajte više:

Biti ženstven znači i imati standarde i ne plesati na tuđe pjesme.

Nakon što postavite svoje standarde, važno ih se držati bez obzira na sve. Ako ste iskreni prema drugim ljudima, prirodno je očekivati ​​da i oni budu iskreni prema vama. A ako nisu, imate puno pravo reći im da se stvarno ne slažete s takvim ponašanjem.

Drugi dio vaše ženske strane je fokusiranje na vaše ciljeve umjesto da samo živite dan za danom. Kao i vaše strasti, vaši ciljevi su stvari koje vas guraju naprijed, koje vam daju snagu da se nastavite boriti i koje vam pomažu da postanete bolja osoba.

Žena s ciljevima u životu automatski je deset puta privlačnija.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki