6 jednostavnih načina da natjerate muškarca da bude otvoren s vama

Muškarcima nije uvijek lako emocionalno se otvoriti u . Vrlo često to nema nikakve veze s vama, već ima veze s odnosom prema muškarcima u našem društvu.

Trebali bi biti žilavi i snažni, što znači da svoje osjećaje drže u dubokoj tajnosti. Kada uđu u vezu, otvaranje se može činiti gotovo nemogućim, čak i kada znate da ne postoji ništa što bi željeli više.

Ne možete nekoga natjerati da se skine, ali ne možete biti u vezi s nekim tko nema hrabrosti napraviti taj skok i početi vam se otvarati. Dakle, evo nekoliko korisnih savjeta o tome kako mu pomoći da učini upravo to – a da ga ne prestrašite.

1. Recite mu zašto cijenite vašu vezu

Razgovor o svojim osjećajima (dobrima, lošima i nesigurnostima) ne dolazi svima prirodno. Zato budite ti koji će napraviti presedan. Recite mu jasnim i jednostavnim jezikom što cijenite u vašoj vezi. To ne mora biti neka velika gesta – zapravo, neka vam to postane navika kako biste ga stalno podsjećali koliko ga cijenite.

Pogledajte više:

2. Pokažite da ga cijenite i podržavate

Uz razgovor o svojim osjećajima, natjerati muškarca da bude ranjiv prema vama znači dati mu do znanja koliko ga volite, podržavate i cijenite bez obzira kroz što prolazi.

3. Iskreno slušajte bez odgovaranja

Aktivno slušanje bitno je u svakom partnerstvu i zapravo može poboljšati svaki odnos. Ali neki parovi imaju problema s vježbanjem aktivnog slušanja, pa se umjesto toga odlučuju uključiti vlastitim odgovorima.

Kako bi se muškarac osjećao ranjivim s vama, mora znati da ste potpuno prisutni dok razgovara. To znači gledati ga u oči, posvetiti mu svoju punu pozornost, suzdržati se od komentara i dati mu vremena i strpljenja da formulira svoje misli.

4. Podijelite svoje nade za vaš odnos

Normalno je da kada ste sretni u svojoj vezi razmislite o tome kamo je vidite u budućnosti. Zašto ne? Put pred vama kada pronađete nekoga s kim to želite podijeliti može biti tako uzbudljiv za razmišljanje i istraživanje. Međutim, to mu može biti previše.

Pokušajte se suzdržati od toga da ga zasipate pitanjima poput: Želiš li se ikada vjenčati? Želite li imati djecu Gdje da tražimo kuću da se smjestimo? To posebno vrijedi ako je veza tek u povojima.

Postoje i drugi načini na koje možete izraziti svoje nade u zajedničku budućnost. Reći nešto poput “Nadam se da će se naša veza nastaviti razvijati zbog toga koliko je dosad bila zabavna” za njega je puno lakše i lakše se nositi s tim nego sukobljavajući napadi poput “Svi moji prijatelji se žene – ti što misliš ?”.

Pogledajte više:

5. Budite pouzdani i dosljedni

Ne možete očekivati ​​da će vaš partner htjeti razgovarati s vama, pogotovo o dubokim, osobnim problemima, ako ne može računati na to da ćete održati svoja obećanja i biti dosljedni u svojim postupcima. Izgradnja povjerenja je postupan proces, ali svaki par koji ima dugu vezu reći će vam da je povjerenje temelj svake sretne, zdrave veze.

6. Podijelite svoje strahove u vezi

Kad ste u romantičnoj vezi s nekim kome je teško emocionalno se otvoriti, možda ni vama neće biti lako spustiti gard.

Oduprite se porivu, koliko god bio primamljiv, da zadržite svoje strahove i nesigurnosti jer se bojite da se on s njima neće moći nositi. To može prouzročiti razne probleme na putu. Kasnije ga “eksplodirati” zbog skrivene ljutnje u većini je slučajeva gotovo kobno.

Dijeleći svoje strahove s njim na suzdržan način prije nego što to ima priliku prerasti u poraznu, dugotrajnu borbu, ponovno ćete pokazati važne uzore za zdravu vezu.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki