8 načina da zadržite zanimanje muškarca za sebe

Upoznala si divnog muškarca i sad mu ne želiš dopustiti da ti isklizne kroz prste. Ako vam dobro pristaje i želite da vam to dugoročno uspije, morat ćete znati kako ga zadržati. Pa kako je prošao? Slijedite stručne savjete u nastavku kako biste zadržali njegovu pozornost na sebi i održali svoju vezu.

1. Ne pokušavajte dokazati da ste bolji od njega

Ako ste, na primjer, izvršni direktor i osnivač najpopularnije korporacije za kolače, on se neće zaljubiti u vas jer je vaš bankovni račun ili vaš uspjeh veći od njegovog. Ako ste pametni, svakako biste trebali biti ponosni na tu činjenicu i dopustiti da ta strana zablista, ali ne morate ga oduševiti svojim mentalnim sposobnostima.

Možda ga možete pobijediti u Scrabbleu, ali većina se muškaraca zaljubi u ženu ne zbog njezina golemog mozga, već zbog njezina srca. Umjesto toga, pokažite mu cijeli niz svojih nevjerojatnih osobina (samo ne sve odjednom).

Pogledajte više:

2. Ostanite malo tajanstveni i zadržite neke stvari za sebe

Ne morate opisivati ​​svaki detalj zabave koju ste proveli dok ste bili u Americi na studentskoj razmjeni. Međutim, možete mu reći koliko ste uzbuđeni zbog svojih nadolazećih planova. Izlasci nisu podučavanje nekoga, već povezivanje s muškarcem na drugoj razini.

3. Ne zaboravite da stvari budu lagane i zabavite se što je više moguće

Oraspoložiti! Kad izlazite s novim tipom, pobrinite se da se dobro upoznate. Bez drame ako je moguće!

4. Provedite vrijeme sa svojim prijateljima – odvojeno

Kad je ljubav u zraku, ponekad zaboraviš na one koji su uvijek pazili na tebe. Nemojte razočarati svoju najbolju prijateljicu i njenu godišnju zabavu uz svijeće u subotu navečer.

Ne morate svaki dan provoditi sa svojim novim dečkom. U petak možeš biti s njim, a sljedeći dan sa svojim djevojkama.

Muškarci uvijek vole kada se ženski svijet ne vrti oko njihovog jer je manje napetosti! Također, trebao bi imati večer za druženje sam ili sa svojim prijateljima. Tako da se možete i zabaviti.

Pogledajte više:

5. Dajte komplimente drugim ženama

Ako ste vani s njim, a on zuri u ženu koja prolazi, možete mu se javiti: “Tako je lijepa, zar ne?” Možete se osjećati dobro zbog toga jer je on izabrao biti tamo s vama, a ne s njom (ili bilo kim drugim).

To ćete mu pokazati da ste sigurni u sebe i da nećete poludjeti ako mu se neka druga žena učini privlačnom. Muškarci su namješteni da drže oči otvorene kako bi se zaštitili. Samo njegov unutarnji pećinski čovjek izlazi na vidjelo.

6. Prvo volite sebe – nemojte se zbog toga podcjenjivati

Ako primijetite da se mijenjate pokušavajući biti netko tko niste, samo prestanite! Bez voljenja sebe, bit će vam jako teško dopustiti da vas netko drugi voli. Radite samo ono u čemu se osjećate dobro i to će vam pomoći da se osjećate stabilnim u sebi i u novoj novoj vezi.

7. Pošaljite mu poruku kao muškarcu

Ovo se može činiti kao da neće uspjeti, ali ponekad ćete ga zainteresirati ako uzvratite na način na koji vam šalje poruke.

Pogledajte više:

8. Držite ga na prstima

Nemojte mu uvijek biti na raspolaganju. Pokušajte biti spontani kad se vas dvoje upoznate i držite ga na oprezu tako što ćete dogovoriti poseban spoj kod kuće ili rezervirati sjajan novi restoran koji ste oboje jedva čekali probati.

Pozovite ga k sebi i iznenadite ga romantičnom večeri uz vino, flertom da zagrijete stvari.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki