Zašto bi žena trebala dopustiti muškarcu da joj gleda u telefon

Osobne granice, vlastiti teritorij nešto je što u suvremenom svijetu svi marljivo čuvaju. Ljudi pokušavaju zadržati osobni prostor i ne dopustiti da se itko približi određenoj udaljenosti.

Djevojke su posebno osjetljive na to da njihov odabranik ne zadire u njihov teritorij. To se očituje u zabrani gospodinu da gleda sadržaj svog telefona.

Zapravo, osobne granice mogu se održavati bez uspostavljanja takve zabrane. Zašto je ideja skrivanja sadržaja telefona od muškarca destruktivna za par? Nekoliko je razloga za to.

To pokazuje nedostatak povjerenja

Ako dama vjeruje svom odabraniku, onda će mu pokazati sve i neće ništa sakriti od njega.

Da, imat će neke tajne, ali one definitivno neće biti pohranjene na njezinu telefonu. Bez povjerenja, odnosi ne mogu postojati. Mlada dama koja muškarcu ne pokazuje svoj telefon vjerojatno misli da se na njega ne može osloniti, da će odati njezine tajne.

mlada žena
Fotografija: Pixabay

Ima nešto za skrivati

Barem će se tako činiti mladiću. Vjerovat će da djevojka nešto skriva, da ga vara.

Sumnja će progoniti muškarca, što će sigurno utjecati na odnos u paru.

To otežava međusobno upoznavanje

Ako muškarac ne vidi sadržaj daminog telefona, možda nikada neće saznati mnogo o njoj.

Neće shvatiti da je ona igračica, da voli satima visjeti na društvenim mrežama, slikati selfije i objavljivati ​​ih. A sve su te stvari važne za odnose, za njihovo jačanje.

Muškarac bi trebao znati da je nemoguće pustiti svog bivšeg dečka

Dama može sakriti sadržaj svog telefona od tipa ako tamo ima mnogo toga što je podsjeća na njenu prošlost. Fotografije s vašim odabranikom mogu biti pohranjene u memoriji uređaja, a može postojati i dopisivanje s njim.

Djevojka, naravno, ne želi da njezin sadašnji gospodin to vidi, boji se da će postati ljubomoran. Čini joj se da ne radi ništa strašno, da je sve to nevino.

Muškarac želi znati s kim dama razgovara

I to je normalno, što mlada dama ne razumije. Kad bi izašla i partneru ne bi rekla s kim se viđa ili kamo ide, on bi se naljutio.

Isto vrijedi i za dopisivanje. Momak je uvrijeđen i iznerviran činjenicom da ne zna s kim djevojka provodi vrijeme na internetu i što mu točno skriva od očiju.

U vezi nema mjesta tajnama

Ako su sretni. Tajne vode do laži koje potkopavaju povjerenje.

I to je temelj snažnog sindikata.

U dugoročnoj vezi sve će postati jasno

To će se dogoditi prije ili kasnije. Što kasnije nešto izađe na vidjelo, to će biti gore za vezu.

Vrlo je moguće da se muškarcu tajna neće svidjeti i da će, saznavši za nju, odlučiti napustiti svoju voljenu. Razdvajanje koje se dogodi nakon nekoliko godina postojanja para bit će bolno i slomit će damino srce.

Mlada dama treba zapamtiti sve ove razloge i imati ih na umu. U ovoj situaciji, ona neće sakriti sadržaj svog telefona od svog ljubavnika, čime će zaštititi vezu od kolapsa u budućnosti.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki