Izbacite ove stvari iz svog doma prije Nove godine za sreću u 2024

Do nove 2024. godine ostalo je još samo nekoliko dana. I budimo iskreni – svi žele ostaviti loše emocije i iskustva 2023. godine i otvoriti novu stranicu u svom životu u nadolazećoj godini. No, unutarnji stav nije dovoljan za vaš novi početak, morate se i fizički riješiti predmeta koji vam blokiraju energiju kod kuće.

Pogledajte više:

Što bismo trebali izbaciti iz svog doma prije Nove godine?

Kada umjetnik stvara sliku, on svoje osjećaje prenosi na platno. Bira temu, paletu boja, slaže predmete na slici, onako kako se u tom trenutku osjeća. Zato svaka slika izaziva emocionalni odgovor kod onoga tko je promatra. U galeriji je lijepo dotaknuti nečiju dušu i osjetiti sve njegove radosti i boli. Ali je li dobro imati tuđu emocionalnu prtljagu u svom domu?

Dakle, dobro pogledajte što imate na zidovima i ako se radi o motivima koji sadrže agresiju, tugu i nelagodu, čak i ako se radi o vrijednim darovima, odmah ih uklonite.

Veliko NE ovim ukrasima u vašem domu

Maske afričkih plemena, sve vrste oružja, slonove kljove, slike i fotografije rata, suhi i plastični cvjetni aranžmani i sve što podsjeća na raspadanje i smrt.

Što je najbolje staviti u svaku sobu?

Preporučamo da slikama ukrasite uglavnom dnevnu sobu i blagovaonicu te pripazite s njihovim postavljanjem u spavaću i dječju sobu.

Kako napuniti dvoranu pozitivnom energijom:

Jedan od najjačih izvora energije je predsoblje, gdje biste odmah nakon vrata trebali vidjeti lijepo osvijetljene slike s pozitivnim vibracijama i slikama dobrodošlice.

Pogledajte više:

Kako napuniti dječju sobu pozitivnom energijom:

Dječje sobe treba pažljivo urediti i paziti da neki likovi iz crtića ne potaknu djecu na agresiju, ma kako ljupko predstavljeni i dizajnirani bili.

U dječjoj sobi trebaju biti sljedeće slike: slike prirode, životinja (npr. paun, lav, tigar, jelen, slon, kornjača), slike ptica i sretne obiteljske slike…

Kako spavaću sobu napuniti pozitivnom energijom

Nećete pogriješiti ako stavite slike s detaljima prirode, cvijeća, ptica i voća, kao u dječjoj sobi…

Simboli zaštite obitelji su:

Lavovi, tigrovi i ikone…

Simboli blagostanja i dugovječnosti su:

Slike kornjača.

Pogledajte više:

Simboli ugleda i statusa su:

Slike feniksa i paunovog pera.

Simboli napretka u karijeri, poslu i novcu su:

Slike bambusa, šume, zmajevi, cvjetni motivi sa orhidejama, ljiljanima, slike ribnjaka ili vodopada…

Simboli za pronalaženje partnera su:

Zagrljeni parovi, romantični aranžmani s ružama, božurima, orhidejama, fotografije par riba ili golubova.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki