Zrela žena: što muškarci ne bi mijenjali za mladu ženu

Postoji mišljenje da svaki muškarac voli mlade djevojke, da je spreman napustiti svoju zrelu ženu i započeti aferu s onom koja mu odgovara kao kćer. Da, neki predstavnici jačeg spola pokazuju takvo ponašanje.

Ali treba napomenuti da se ne ponašaju svi tako.

Postoje muškarci koji nikada ne bi zamijenili zrelu damu za mladu. Mogu se podijeliti u nekoliko kategorija.

Domaćin

Takav muškarac preferira odmjeren način života. Cijeni udobnost doma, voli se vraćati kući i provoditi vrijeme u mirnom okruženju na koje je navikao.

Ovakvom predstavniku jačeg spola ne treba mlada djevojka, jer će inzistirati na tome da bude aktivna i željet će se zabavljati i šetati.

par
Fotografija: Pixabay

Ali čovjeku sve to ne treba.

Želeći živjeti za sebe

Odnosi općenito zahtijevaju energiju i vrijeme. U odrasloj dobi treba se prilagoditi nekome svojih godina, ugoditi joj, pregovarati s njom.

Sve je to čovjeku dano, ali ne tako lako. Tek će se naviknuti na sve to, neće se morati naprezati, smišljati nešto novo. U ovoj situaciji moći će živjeti za sebe, što će i željeti u svojim godinama.

Neće moći imati aferu sa svojom mladom damom. Za to će se morati promijeniti, postati drugačiji. Definitivno neće moći živjeti za sebe, biti ono što jest.

Skromni intelektualac

Duša i um su ono što takav muškarac voli kod žene. Zrela dama imat će životno iskustvo i bogato znanje.

S njom će intelektualac definitivno imati o čemu razgovarati, o čemu razgovarati. Ali mlada dama neće se odlikovati dubinom svog znanja u bilo kojoj stvari, vjerojatno će općenito razmišljati isključivo o svojoj ljepoti.

Pokraj takvog muškarca će mu jednostavno postati dosadno.

Tražim mentora

I, kao što je već jasno, mlada dama im se ne može pojaviti zbog svog neiskustva. U zreloj ženi takav će muškarac vidjeti podršku i zaštitu.

Smatrat će je mentorom koji može dati puno vrijednih i potrebnih stvari. Nijedna romansa s mladom djevojkom nije vrijedna odricanja od takvih pogodnosti.

Respektabilne godine nisu razlog da svi muškarci, bez iznimke, potraže vezu s mladom damom. Oni koji pripadaju navedenim kategorijama neće ni razmišljati o takvom romanu, jer ih on posebno ne zanima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki