Zašto muškarac ne daje skupe darove?

Svaka djevojka sanja o muškarcu koji se brine o njoj i pokazuje joj znakove pažnje. Također želi da joj tip daje darove i da je njima obraduje.

Može se dogoditi ovo drugo, ali mlada dama ipak može biti nezadovoljna jer će dobiti samo drangulije. I ona će imati želju da joj se darivaju skupe stvari.

Čovjek ih ne predstavlja uzalud. Brojni su razlozi zašto ne troši značajnije svote na damu.

Pokušavajući mu uštedjeti novac

Dama možda želi ugoditi momku, osvojiti ga svojom skromnošću. Odbit će ići u skupe restorane ili muškarcu platiti taksi.

Kao rezultat toga, partner će se naviknuti na takvo stanje stvari i shvatit će da odabrani ne treba ništa. Naravno, on neće učiniti ništa za nju.

predstaviti
Fotografija: Pixabay

Poticanje pohlepe

Djevojka se može pokazati ekonomičnom i ekonomičnom. Pokušat će biti praktična, tražiti način da se snađe u svakoj situaciji bez ogromnih troškova.

Mladić će vidjeti tu želju i pomisliti da mu ništa drago njegovoj voljenoj neće ugoditi.

Suptilni savjeti

Kupiti ono što želiš za sebe trik je kojim se mlada dama zna poslužiti. Ali ovo će samo pogoršati situaciju.

Muškarac neće razumjeti njezin nagovještaj da želi primati skupe stvari. On će odlučiti da si dama može priuštiti da ih sama kupi.

Ja sam

Samopouzdanje i neovisnost osobine su koje krase djevojku, ali ne uvijek. Sve treba biti umjereno, dama treba muškarcu nešto povjeriti, nešto od njega tražiti.

U suprotnom, ona će se sama oduševiti darovima, jer će mladić odlučiti da odabranoj ne treba pomoć ili iznenađenja.

Kiselo moje

Darovi se moraju prihvatiti s osmijehom, s radošću na licu. Ako djevojka pokaže svoje nezadovoljstvo svaki put kada dobije neki dar, onda će tip biti uznemiren i mislit će da još uvijek ne može zadovoljiti.

Jednostavno će odbiti dati darove svojoj voljenoj, jer mu nije osobito ugodno vidjeti njezino nezadovoljstvo.

Pretjerana skromnost

Ova greška je najvažnija. Dama može direktno reći da ne treba ništa dati, da ima sve.

Darove možete dobiti samo ako kažete što točno želite.

Nisko samopouzdanje

U ovoj situaciji mlada dama će vjerovati da ne zaslužuje darove, da nije tako dobra za njih. Čovjek će vidjeti ovo raspoloženje i uhvatit će ga.

U jednom će trenutku svoju odabranicu prestati doživljavati kao raskošnu ženu kojoj treba ugoditi.

Žena treba analizirati svoje ponašanje i pronaći greške koje se u njemu spominju. Ako ih prestane raditi, tada će muškarac vjerojatno promijeniti svoj stav prema njoj i početi joj ugoditi skupim stvarima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki