Kako je Irena Milyankova uspjela izgraditi karijeru, biti majka četvero djece i kraljica u kuhinji?

Irena Milyankova je nešto poput super majke! Većina ljudi je poznaje iz Undercovera i modne piste, ali ne znaju svi da se izvrsno brine za 1… 2… 3… 4 djece! A već očekuje i petu! I to ako nije velika obitelj! Izgleda fantastično, radi, pojavljuje se u javnosti… Ali nikad ne zaboravlja ono najvažnije. A za nju je to svakako obitelj!

U njenom domu osjeća se sklad i udobnost. Ali svi znaju da to neće biti lako. Pogotovo kada je u pitanju zadovoljenje kulinarskih zahtjeva svih članova obitelji. Irena kaže: “Velika obitelj s puno djece zahtijeva da kod kuće uvijek ima kuhane hrane, naravno u velikim količinama.”

Irena kuhinjski posao dijeli sa suprugom Nikolasom, gotovo uvijek kuhaju zajedno. Svaki dan su u kuhinji suočeni s kulinarskim izazovima koje sami sebi postavljaju. On voli kuhati mesna jela, a ona je ljubiteljica juha i tradicionalne bugarske kuhinje.

Irena kaže da pažljivo bira posuđe koje koristi kako bi olakšala i ubrzala proces kuhanja. Njezin tajni pomoćnik je posuđe. Evo kratkog sažetka kako su od nezamjenjive koristi:

Sve je jednostavno, posuđe se brzo zagrijava, nema lijepljenja na površini i ne zagori, što olakšava i naknadno čišćenje.

Irenina obitelj kuhanje čini zabavnim zahvaljujući . Sve Delicia posuđe ima unutarnji premaz Ceramica Forte, koji je trenutno keramički premaz broj 1 na tržištu. U usporedbi s običnim neprianjajućim posuđem, Ceramica Forte je:

– do dvostruko izdržljiviji,

– do tri puta više neljepljiv,

– do 50% otporniji na ogrebotine.

Pogledajte proizvode iz serije među kojima ćete pronaći grill tavu, univerzalnu tavu, slop tavu za wok, tavu za palačinke, visoku tavu, okruglu tavu, plitki lonac i druge.

Pogledajte što još Irena ima za reći:

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki