Otvoreno pismo mom budućem mužu




Foto: iStock/Gulliver

Prije svega želim reći “Hvala!”. Hvala ti što si došao u moj život i pokazao mi da sam savršen u svakom pogledu, svakom obliku, svakoj emociji. Hvala ti što si tu za mene kada poludim za malim stvarima i kada ima toliko stvari na kojima trebam biti zahvalan. Hvala što si tu kad mi netko treba. Hvala ti za onaj pogled “ne mogu vjerovati” koji mi uputiš kad napravim nešto glupo zbog čega stanem.

Želim ti reći “Žao mi je!”. Žao mi je zbog svega lošeg što sam učinio. Za vrijeme kada sam bila kučka, za dane kada sam se ljutila kad ne ide kako treba, za gađanje glupostima. Žao mi je što sam ponekad tako tvrdoglav i želim da se sve završi na određeni način ili u određenom vremenu. Ovo sam ja i ne mogu se promijeniti, ali svejedno možeš naučiti živjeti s tim. Žao mi je što se bavim malim stvarima koje nisu bitne, a dvije sekunde kasnije se ispričavam jer se osjećam loše.

Želim ti reći “Volim te!”. Volim način na koji me gledaš. Volim što s tobom mogu biti ja – moja luda, glupa, emotivna, tvrdoglava ja. Način na koji mogu znati je li ono što sam rekao ispravno ili pogrešno samo gledajući vas. I način na koji mogu vidjeti u tvojim očima koliko me voliš, svim srcem i dušom. Volim što cijeniš sve što ti mogu dati i što me voliš zbog mene same. Volim kad te gledam, ne želim gledati drugog muškarca. Volim pomisao da me svake večeri, kad se vratim s posla, moj voljeni muž čeka kod kuće. I činjenica da si sav moj, sada i zauvijek.

Srušio si sve standarde koje sam si postavila o muškarcima i stvarima koje sam tražila u njima. Jer ti si sigurno nešto posebno. Sjećam se koliko sam se molila i nadala da ćeš se jednog dana pojaviti u mom životu. Muškarca koji će me voljeti, poštovati, cijeniti moju ljubav i sve što mu dajem. Sada znam da sam zadržao visoke standarde kako bih pronašao nekoga tako divnog kao što si ti.

Tako sam uzbuđena što ću provesti život s tako nevjerojatnim muškarcem koji će slušati moje lažno pjevanje i gledati me kao da sam najslađa stvar na svijetu; tko će me natjerati da vjerujem da sam reality zvijezda u plesnom showu kad nemam uopće smisla za ritam. Netko tko će mi dopustiti da planiram iznenađenja i napravim mu ručno rađene darove. Uzbuđen sam zbog avantura koje ćemo imati zajedno, uspomena koje ćemo dijeliti. Uzbuđen sam zbog prilike da se smijem s tobom, plačem s tobom, radim šale, otkrivam nove stvari, volim te. Uzbuđena sam što rastem kao osoba i kao par s tobom i pronalaženjem novih načina da budem bolja žena.

Ako sam ljuta na tebe, ne puštaj me jer sam stvarno dobra u tome. Ne daj da se žalim ili vrištim. Zgrabi me i zagrli. Reci mi da će sve biti u redu. Pusti me da omekšam u tvom naručju i osjetim da će stvarno sve biti u redu. Nikada nemojmo ići u krevet posvađani jer ćemo time samo pogoršati stvari. Uvijek se ispričaj kad si u krivu, kao što ću i ja. Priznavanje pogrešaka ključno je za dobru vezu.

Ne kažem da će sve biti savršeno. Imat ćemo teška vremena uz dobra. Ali želim da znaš da si moj muškarac i da ćeš uvijek biti moj muškarac. Tražio sam dugo i naporno dok nisam našao nekoga tko mi je bio tako dobar i učinit ću sve što je u mojoj moći da te zadržim, kao što se nadam da ćeš i ti.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki