Kako svoju ljubavnu vezu zadržati u tajnosti

Ljubavna zajednica je nešto na što želite biti ponosni, nešto o čemu želite pisati pjesme. Sve je to istina u mnogim slučajevima, ali ne i kada je veza tajna.

To mogu postati kada je jedan od para u braku, kada nečija vjera ne dopušta da se upuste u istu seksualnu vezu bez službene registracije veze. U nekim slučajevima postoje i drugi razlozi za tajnost.

Nije toliko važno zašto se muškarac i dama skrivaju, važno je da to rade vješto i kompetentno, kako ne bi odali svoju tajnu. Neke preporuke pomoći će im da aferu zadrže u tajnosti.

Dogovori

Prava i odgovornosti, osobne granice – sve to mora biti unaprijed zacrtano.

Detalji će biti prikladni ako se odnos mora držati u tajnosti pod svaku cijenu. U ovom slučaju, bolje je otići predaleko nego nešto izgubiti iz vida.

par
Fotografija: Pixabay

Kanali veze

Pametni telefon, primarna e-pošta i stranice na društvenim mrežama ne mogu se koristiti za dopisivanje s tajnim partnerom. Bolje je koristiti aplikacije koje imaju način nestajanja poruka.

U ovom slučaju nitko neće moći pročitati korespondenciju i saznati ništa nepotrebno.

Pokriti

Tajni partneri svjesni su da su takvi, pa će se svim silama truditi sakriti svoju vezu.

Važno je unaprijed reći što će odvratiti znatiželjne oči stranaca u stranu, što će pomoći sakriti pravo stanje stvari. To će vas spriječiti da vas otkriju.

Sastanci

Ne smiju se propisivati ​​na mjestima gdje možete sresti ljude koje poznajete. Bolje je odabrati neutralno područje za sastanke ili organizirati sastanke kod kuće, ako je moguće.

Pritom se ne smijete previše skrivati ​​niti zazirati jedno od drugoga jer će i to izazvati nepotrebnu sumnju.

Otisci stopala

Poželjet ćete ovjekovječiti nezaboravne trenutke i slikati se s partnerom, ali morate se boriti protiv te želje.

Bolje je sve događaje ostaviti u memoriji, a ne u pametnom telefonu. U krajnjem slučaju, pažljivo skrivajte ono što vas povezuje s vašim odabranikom.

Rute za bijeg

Ako su muškarac i dama pozvani nekamo zajedno, važno je da unaprijed dogovore kako će se ponašati na događajima i hoće li uopće pristati na njih.

Svaki put morate ispravno odbiti, smisliti logične izgovore, a ne banalne. U ovom slučaju bit će moguće zadržati vezu u tajnosti.

Za tajne partnere važno je zapamtiti da ih se može isprovocirati i natjerati da sve priznaju. Važno je ostati pri svom i ne odgovarati detaljno na pitanja pedantnih sugovornika. U ovom slučaju tajna će ostati takva.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki