Razlozi zašto muškarac ostavlja dobru djevojku

Djevojka je ta koja je zaslužna za klimu u romantičnoj zajednici. Mnogi muškarci su sigurni u to.

Svaki predstavnik jačeg spola polagat će svoje nade u damu i iznijet će joj ogroman broj zahtjeva. Ako je odabranica dobra, ako se trudi da bude takva, onda će nastojati udovoljiti svim partnerovim zahtjevima.

Činit će joj se da će to dati željeni rezultat, koji će vezu učiniti sretnom.

Ali u stvarnosti se često ispostavi da momak ostavi čak i najbolju djevojku. Zašto se ovo događa? Nekoliko je razloga za to.

Nedostatak sredstava

Ovdje ne govorimo o materijalnom bogatstvu. Ako dama nema sredstava, ako ima samo prazninu u duši koju pokušava ispuniti muškarcem, onda ovaj neće moći dugo ostati s njom.

mlada žena
Fotografija: Pixabay

Takva djevojka će se otopiti u muškarcu, dat će mu ljubav, koja će graničiti s hiperprotekcijom. Sve će to učiniti zbog sebe, a ne zbog svog ljubavnika.

Mladić se zbog svega toga neće osjećati ugodno, s vremenom će se prema mladoj dami ponašati kao da je prazno mjesto. I u jednom trenutku će se ili okrenuti nasilju ili će je potpuno napustiti.

Pokušaji preoblikovanja čovjeka

Nijedan tip ih neće tolerirati. Činjenica je da je on odrasla osoba koja ima svoje vrijednosti, svoje potrebe, koja ima neke preferencije.

Ako ga djevojka pokuša prepraviti, natjerati da zadovolji neke standarde, tada mladić sigurno neće biti sretan. On se neće slomiti, već će radije jednostavno prekinuti vezu koja to od njega zahtijeva.

Zatvorenost

U mladoj dami mora postojati tajanstvenost, ali ne smije graničiti s dizanjem cijena.

Ako dama uvijek ostane emocionalno zatvorena, ako ne popušta muškarcu, ako mu čak i postupno ne daje odgovore na pitanja koja postavlja, tada će se zajednica vrlo brzo raspasti.

Mladić će odlučiti da nema izgleda, da nema smisla pokušavati, truditi se.

Samoodbojnost

Nitko neće voljeti djevojku ako se ne ponaša dobro prema sebi. Kada dama u svemu popušta svom partneru, kada mu popušta, tada on neće imati nikakvog interesa za nju.

Čovjek će primijetiti da može sve, da ima potpunu slobodu djelovanja. Na samom početku veze to će mu se možda svidjeti, ali će mu onda dosaditi.

Tip odlučuje ostaviti damu koja ne zna što hoće, koja je spremna pristati na sve, uvijek.

Sve je to često razlog za prekid veze s dobrom djevojkom. Ali čini se da su sve te značajke privlačne.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki